نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعاصمی،, ذات الهfa_IR
dc.contributor.authorتقی زاده, محسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T07:43:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T07:43:50Z
dc.date.available1399-08-23T07:43:50Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T07:43:50Z
dc.date.issued2007-12-01en_US
dc.date.issued1386-09-10fa_IR
dc.identifier.citationعاصمی،, ذات اله, تقی زاده, محسن. (1386). مقایسه ارزش پروتئینی سرلاک با غذای خانگی (ماش و برنج). مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل, 9(5), 20-26.fa_IR
dc.identifier.issn1561-4107
dc.identifier.issn2251-7170
dc.identifier.urihttp://jbums.org/article-1-2498-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/588747
dc.description.abstractسابقه و هدف:ارزیابی کیفیت پروتئین مواد غذائی به دلایل بیولوژیک و اقتصادی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در بین روش های موجود، نسبت خالص پروتئین (NPR)، قابلیت حقیقی هضم پروتئین (TPD) و نسبت کارآیی پروتئین (PER) به عنوان روش های مناسب برای تعیین کیفیت پروتئین ها پیشنهاد شده است. این مطالعه با هدف مقایسه ارزش پروتئینی سرلاک با غذای خانگی (ماش و برنج) در موشهای صحرایی انجام گرفت.مواد و روشها: مطالعه به صورت تجربی بر روی 64 سر موش صحرائی نر 21 روزه از نژاد Wistar در گروه های 8 تائی تحت 8 رژیم غذایی شامل: 4 رژیم مورد (سرلاک و غذای خانگی)، استاندارد (کازئین+ متیونین) و پایه (بدون پروتئین) برای مطالعه NPR و PER و 4 رژیم مورد، استاندارد و پایه برای مطالعه TPD قرار داده شدند. زمان مطالعه برای NPR، TPD و PER، 14، 5 و 28 روز بود. یافته ها: شـاخص NPR 4/0±3/4، 9/0±3/4 و 4/0±2/4، TPD 4±8/92، 8±87 و 1/6±1/81، PER 2/0± 3، 4/0±5/2 و 6/0±7/2 به ترتیب بـرای پروتئین استاندارد، سرلاک و غذای خانگی بود. نتایج آزمون آماری NPR، TPD و PER سرلاک با غذای خانگی معنی دار نمی باشد.بحث و نتیجه گیری: یافته ها نشان می دهند که NPR و TPD غذای خانگی تقریبا برابر سرلاک و PER آن بالاتر است.fa_IR
dc.format.extent334
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Babol University Of Medical Sciencesen_US
dc.subjectپروتئینfa_IR
dc.subjectغذای صنعتیfa_IR
dc.subjectماشfa_IR
dc.subjectبرنجfa_IR
dc.subjectبیوشیمیfa_IR
dc.titleمقایسه ارزش پروتئینی سرلاک با غذای خانگی (ماش و برنج)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeتحلیلیfa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue5
dc.citation.spage20
dc.citation.epage26


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد