نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکارخاه, احمدfa_IR
dc.contributor.authorکارخاه, محمد رضاfa_IR
dc.contributor.authorقدیمی, رضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T07:43:03Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T07:43:03Z
dc.date.available1399-08-23T07:43:03Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T07:43:03Z
dc.date.issued2017-03-01en_US
dc.date.issued1395-12-11fa_IR
dc.identifier.citationکارخاه, احمد, کارخاه, محمد رضا, قدیمی, رضا. (1395). مروری بر نقش تغذیه و گروه های غذایی در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل, 19(3), 66-73. doi: 10.22088/jbums.19.3.66fa_IR
dc.identifier.issn1561-4107
dc.identifier.issn2251-7170
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22088/jbums.19.3.66
dc.identifier.urihttp://jbums.org/article-1-6453-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/588666
dc.description.abstractسابقه و هدف: تغذیه و الگوهای غذایی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی نقش بسیار مهمی دارند. شواهد اپیدمیولوژیکی و بالینی بسیار زیادی در ارتباط با سلامت قلب و عروق و مصرف مواد غذایی و الگوهای غذایی موجود است. با توجه به اهمیت این موضوع، در این مطالعه با استفاده از مطالعات گوناگون و منابع اطلاعاتی مختلف ارتباط مصرف گروه های غذایی گوناگون با پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روش­ها: در این مطالعه مروری ساده با استفاده از پایگاه های اطلاعاتی pubmed، pubmed central، scopus، web of science و واژه های کلیدی بیماری قلبی عروقی، تغذیه، گروه های غذایی، رژیم غذایی و الگوهای غذایی شواهد بدست آمده جدید و به روز در رابطه با نقش گروه های غذایی اصلی در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی مورد بررسی قرار گرفت. یافته­ ها: براساس نتایج بدست امده از این مطالعه، رژیم های غذایی حاوی میوه ها و سبزیجات بدلیل فیبر بالای آنها، آنتی اکسیدانها و موادمعدنی به غیر از سدیم همراه با گروه های غذایی خاصی همچون حبوبات، مغزها، ماهی و فرآورده های لبنی کم چرب و تخمیر شده در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی مناسب می باشند. نتیجه گیری: با توجه به نتایج بدست امده در این مطالعه میتوان بیان کرد که رویکرد مناسب غذایی و همچنین استفاده مناسب از گروه های اصلی غذایی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی نقش مهمی داشته و باید بخش مهمی از یک سبک زندگی سالم باشندfa_IR
dc.format.extent291
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Babol University Of Medical Sciencesen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22088/jbums.19.3.66
dc.subjectبیماری قلبی عروقیfa_IR
dc.subjectتغذیهfa_IR
dc.subjectگروه های غذاییfa_IR
dc.subjectتغذیهfa_IR
dc.titleمروری بر نقش تغذیه و گروه های غذایی در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمروریfa_IR
dc.contributor.department1- کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.contributor.department2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچانfa_IR
dc.contributor.department3- مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، پژوهشکده سلامت، دانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.citation.volume19
dc.citation.issue3
dc.citation.spage66
dc.citation.epage73


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد