خالص سازی ایمونوگلوبولین Y از زرده تخم مرغ با روش کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون
(ندگان)پدیدآور
پورامیر, مهدیرسائی, محمدجوادنوع مدرک
Textتحلیلی
زبان مدرک
فارسیچکیده
سابقه و هدف: خالص سازی ایمونوگلوبولین Y از زرده تخم مرغ با روش های کروماتوگرافی از تحقیقات جدید می باشد و هدف این تحقیق نیز دستیابی به روش ساده و ارزان برای خالص سازی IgY از زرده تخم مرغ می باشد. مواد و روش ها: زرده تخم مرغ بعد از عبور از مش نایلونی در داخل استوانه مدرج جمع آوری شد. زرده با 10 برابر حجم HCL (برابر با 3mm) رقیق شده و سوسپانسیون سانتریفوژ گردید. سولفات آمونیوم تا 60% اشباع اضافه شده و رسوب حاصله در بافر فسفات حل و روی ستون های کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون سفادکس G-25 و G-200 قرار گرفت. یافته ها: الکتروفورز استات سلولز در pH=9 نشانگر باندهای اضافی است که بعد از رسوب دهی با سولفات آمونیوم و کروماتوگرافی سفادکس G-25 جدا شده است. باند خالص شده در ناحیه گاماگلوبولین مشاهده شد. بعد از کروماتوگرافی سفادکس G-200، الکتروفورز SDS-PAGE محصول نهایی نشانگر یک باند اصلی در ناحیه وزن مولکولی حدود 63KD بود. نتیجه گیری: استخراج و خالص سازی IgY از زرده تخم مرغ، با اسید، سانتریفوژ، سولفات آمونیوم و ژل فیلتراسیون روشی کاربردی و ساده است.
کلید واژگان
ایمونوگلوبولین Yژل فیلتراسیون
خالص سازی
بیوشیمی
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2001-04-011380-01-12
ناشر
دانشگاه علوم پزشکی بابلشاپا
1561-41072251-7170




