نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorگودرزی, فرزادfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T06:47:28Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T06:47:28Z
dc.date.available1399-08-23T06:47:28Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T06:47:28Z
dc.date.issued2009-01-01en_US
dc.date.issued1387-10-12fa_IR
dc.identifier.citationگودرزی, فرزاد. (1387). بهینه‌سازی مصرف SO2 در تولید برگه زردآلو. مجله توليد و فرآوری محصولات زراعی و باغی, 12(46), 391-401.fa_IR
dc.identifier.issn2251-8517
dc.identifier.issn2251-8525
dc.identifier.urihttp://jcpp.iut.ac.ir/article-1-1131-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/584180
dc.description.abstractبرای بهینه‌سازی کاربرد گوگود در خشک کردن زردآلو، 4 تیمار: سولفیت زنی و خشک کردن، سولفیت زنی- آنزیم بری و خشک کردن، آنزیم بری- سولفیت زنی ‌و خشک کردن و در نهایت، سولفیت زنی- خشک کردن تا 50 درصد رطوبت اولیه - آنزیم بری و خشک کردن نهایی مورد بررسی قرار گرفت. سطوح گوگرد مورد استفاده از 0 تا ppm 1500 گاز SO2 و دمای خشک کن 50 تا 74 درجه سانتی‌گراد در نظر گرفته شد. کیفیت برگه‌های تولیدی برمبنای میزان سفتی بافت و تیرگی رنگ ارزیابی شد. از یک روش سطح پاسخ (Response surface analysis) جهت تجزیه و تحلیل نتایج استفاده شد. براساس نتایج به دست آمده گوگرد عامل عمده در کنترل کیفیت برگه بوده و در حضور آن، نقش دما تعیین کننده‌ای نداشت. میزان گوگرد مصرفی اثر معنی‌داری بر مدت زمان خشک شدن محصول نداشت. آنزیم بری به شکل معنی‌داری زمان لازم برای خشک شدن محصول را کاهش داد، اما تأثیر مؤثر و مستقیمی بر رنگ و یا سفتی بافت محصول نداشت. در همه تیمارها، با افزایش دمای خشک کردن، درصدگوگرد باقی‌مانده در محصول کاهش یافت. آنزیم‌بری محصول پس از سولفیت‌زنی، میزان گوگرد باقی‌مانده در محصول را به طور معنی‌داری کاهش داد. سولفیت زنی و خشک کردن، همراه با مصرف ppm 900 گاز SO2 در دمای 50 تا 68 درجه سانتی‌گراد منجر به تولید محصولی با متوسط سفتی بافت N/m2 44/1 و تیرگی رنگ Od 071/0 گردید.fa_IR
dc.format.extent316
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه صنعتی اصفهانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله توليد و فرآوری محصولات زراعی و باغیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Crop production and processingen_US
dc.subjectخشک کردن زردآلوfa_IR
dc.subjectسولفیت زنیfa_IR
dc.subjectآنزیم بریfa_IR
dc.subjectسفتی بافتfa_IR
dc.subjectرنگ بافتfa_IR
dc.subjectعمومىfa_IR
dc.titleبهینه‌سازی مصرف SO2 در تولید برگه زردآلوfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume12
dc.citation.issue46
dc.citation.spage391
dc.citation.epage401


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد