نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorناصری, محمودfa_IR
dc.contributor.authorرضائی, مسعودfa_IR
dc.contributor.authorعباسی, مهدیهfa_IR
dc.contributor.authorجم, سیماfa_IR
dc.contributor.authorحسینی, هدایتfa_IR
dc.contributor.authorسبزواری, امیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T06:47:19Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T06:47:20Z
dc.date.available1399-08-23T06:47:19Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T06:47:20Z
dc.date.issued2009-01-01en_US
dc.date.issued1387-10-12fa_IR
dc.identifier.citationناصری, محمود, رضائی, مسعود, عباسی, مهدیه, جم, سیما, حسینی, هدایت, سبزواری, امید. (1387). تأثیر دوره سردسازی اولیه بر کیفیت چربی عضله و محیط پرکننده کنسرو ماهی کیلکای معمولی(Clupeonella cultriventris). مجله توليد و فرآوری محصولات زراعی و باغی, 12(46), 291-300.fa_IR
dc.identifier.issn2251-8517
dc.identifier.issn2251-8525
dc.identifier.urihttp://jcpp.iut.ac.ir/article-1-1124-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/584173
dc.description.abstractدر این تحقیق تأثیر دوره سردسازی )4,3,2,1و5 روز) کیلکای معمولی روی کیفیت محصول کنسروی آن تعیین شد. برای این منظور شاخص‌های کیفی متداول (رطوبت، پروتئین، چربی کل، اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید و ترکیب اسیدهای چرب) همراه با ترکیبات فلورسانس بافت ماهی و محیط پرکننده کنسرو مورد سنجش و مقایسه قرار گرفت. در این مطالعه، شاخص‌های معمول اندازه‌گیری شده در کنسرو ماهی کیلکا، بیانگر افزایش فساد هیدرولیتیک و اکسیداتیو چربی نمونه‌های کنسرو شده، نسبت به ماده خام روز نخست بود ولی روند افت کیفیت با افزایش طول دوره سردسازی به خوبی نشان داده نشد. در صورتی که میزان ترکیبات فلورسانس محیط پرکننده با افزایش طول دوره سردسازی و کاهش کیفیت اولیه ماهی افزایش معنی‌داری داشت (05/0P<). بر اساس نتایج این تحقیق، سنجش میزان ترکیبات فلورسانس محیط پرکننده شیوه‌ای مناسبی جهت تعیین اثرات دوره سردسازی ماده اولیه بر روی کیفیت کنسرو کیلکاست.fa_IR
dc.format.extent181
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه صنعتی اصفهانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله توليد و فرآوری محصولات زراعی و باغیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Crop production and processingen_US
dc.subjectکنسرو سازیfa_IR
dc.subjectسردسازیfa_IR
dc.subjectچربیfa_IR
dc.subjectشاخص‌های کیفیfa_IR
dc.subjectکیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris)fa_IR
dc.subjectعمومىfa_IR
dc.titleتأثیر دوره سردسازی اولیه بر کیفیت چربی عضله و محیط پرکننده کنسرو ماهی کیلکای معمولی(Clupeonella cultriventris)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume12
dc.citation.issue46
dc.citation.spage291
dc.citation.epage300


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد