تغییرات عملکرد دانه و ویژگیهای فیزیولوژیک مرتبط با آن در ارقام گندم اصلاح شده بین سالهای 1320 تا 1380 در ایران
(ندگان)پدیدآور
میری, حمیدرضانوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
به منظور آگاهی از تغییرات صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک در طی اصلاح گندم در فاصله سالهای 1320 تا 1380 در کشور و تعیین رابطه این صفات با افزایش عملکرد دانه، آزمایشی با استفاده از 15 رقم گندم از ارقام اصلاح شده در 60 سال گذشته در شهرستان ارسنجان (شمال شرق شهرستان شیراز) در دو سال زراعی 85-1384 و 86-1385 طراحی و اجرا گردید. نتایج آزمایش نشان داد که بین سال معرفی رقم و عملکرد دانه رابطه معنیداری وجود دارد (01/0, P
کلید واژگان
گندمپتانسیل عملکرد
بهبود ژنتیکی
اجزای عملکرد
شاخص برداشت
عملکرد بیولوژیک
عمومى
شماره نشریه
46تاریخ نشر
2009-01-011387-10-12
ناشر
دانشگاه صنعتی اصفهانشاپا
2251-85172251-8525




