نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکریمی, احمدfa_IR
dc.contributor.authorسمیع, عبدالحسینfa_IR
dc.contributor.authorپوررضا, جوادfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T06:42:13Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T06:42:13Z
dc.date.available1399-08-23T06:42:13Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T06:42:13Z
dc.date.issued2001-07-01en_US
dc.date.issued1380-04-10fa_IR
dc.identifier.citationکریمی, احمد, سمیع, عبدالحسین, پوررضا, جواد. (1380). اثر سطوح مختلف مس و ویتامین C افزودن بر نیاز غذایی ، بر میزان کلسترول و دیگر اجزای سرم خون و تلفات جوجه های گوشتی. مجله توليد و فرآوری محصولات زراعی و باغی, 5(2), 137-145.fa_IR
dc.identifier.issn2251-8517
dc.identifier.issn2251-8525
dc.identifier.urihttp://jcpp.iut.ac.ir/article-1-193-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/583889
dc.description.abstractدر این آزمایش اثر سطوح مختلف صفر، 100 و 200 میلی‌گرم در کیلوگرم مس و صفر، 400 و 800 میلی‌گرم در کیلوگرم ویتامین C افزون بر نیاز غذایی، بر میزان کلسترول و دیگر اجزای سرم خون 360 قطعه جوجه گوشتی نژاد هیبرید، در یک طرح بلوک کامل تصادفی به صورت فاکتوریل 3×3 و در چهار تکرار 10 قطعه‌ای به مدت 56 روز مورد بررسی قرار گرفت. در سن 56 روزگی، از هر واحد آزمایشی یک نمونه از هر جنس بر پایه میانگین وزن گروه انتخاب، و در هنگام کشتار، نمونه‌های خون جمع‌آوری گردید. پس از جداسازی سرم از خون، اجزای چربی (کلسترول، تری‌گلیسرید و HDL)، مس و ویتامین C سرم اندازه‌گیری شد. نتایج نشان داد که غلظت مس، ویتامین C، کلتسرول، LDL و HDL سرم خون به گونه معنی‌داری (05/0>P) تحت تأثیر مصرف ویتامین C و مس جیره قرار گرفت. این تأثیر باعث کاهش کلسترول و افزایش HDL گردید. LDL سرم به گونه معنی‌داری (05/0>P) با افزایش ویتامین C و مس کاهش یافت. مقادیر هماتوکریت و درصد تلفات در تیمارهای گوناگون از سطوح مختلف مکمل مس و ویتامین C تأثیر نپذیرفت، هر چند که میانگین تلفات در گروه‌هایی که مس و ویتامین C دریافت کرده بودند، کمتر از گروه شاهد بود.fa_IR
dc.format.extent467
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه صنعتی اصفهانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله توليد و فرآوری محصولات زراعی و باغیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Crop production and processingen_US
dc.subjectویتامین Cfa_IR
dc.subjectکلسترولfa_IR
dc.subjectسرم خونfa_IR
dc.subjectعمومىfa_IR
dc.titleاثر سطوح مختلف مس و ویتامین C افزودن بر نیاز غذایی ، بر میزان کلسترول و دیگر اجزای سرم خون و تلفات جوجه های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue2
dc.citation.spage137
dc.citation.epage145


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد