اهمیت مصرف ماهی در پیشگیری از بیماری ها
(ندگان)پدیدآور
طاهرگورابی, رضاحسینی, سید ولینوع مدرک
Textمروری
زبان مدرک
فارسیچکیده
ماهی بهدلیل دارابودن مواد مغذّی ارزشمند، یک جزء مهم غذایی است. ماهی علاوه بر پروتئین با کیفیت بالا و مواد مغذّی موجود، منبع اصلی اسیدهای چرب امگا 3 است که در روغن ماهی چرب یافت میشوند. مطالعات پزشکی اهمیت مواد مغذّی در ماهی و روغن ماهی را در تغذیه طبیعی برای رشد، نمو و حفظ سلامتی آشکار نموده است. علاوه بر این مطالعات نشان داده است که ماهی و روغن ماهی، خطر ابتلا به بیماریهای مزمن (مانند بیماریهای قلبی- عروقی، متابولیکی و التهابی) را کاهش میدهد و ممکن است در درمان بیماری مفید باشد. این مقاله بررسی مختصری از اطلاعات جاری در این موضوعات را مرور میکند.
کلید واژگان
ماهیپروتئین
اسیدهای چرب امگا 3
سلامتی انسان
تغذيه
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2018-03-011396-12-10
ناشر
دانشگاه علوم پزشکی بیرجندسازمان پدید آورنده
متخصص تغذیهگروه شیلات، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران
شاپا
160721972423-6152




