نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمصفّای خمامی, هماfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T00:31:43Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T00:31:44Z
dc.date.available1399-08-23T00:31:43Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T00:31:44Z
dc.date.issued2004-10-01en_US
dc.date.issued1383-07-10fa_IR
dc.identifier.citationمصفّای خمامی, هما. (1383). بررسی آگاهی و نگرش مادران طی یکسال اوّل بعد از زایمان نسبت به تغذیه با شیر مادر. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان, 13(51), 22-32.fa_IR
dc.identifier.issn2008-4048
dc.identifier.issn2008-4056
dc.identifier.urihttp://journal.gums.ac.ir/article-1-651-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/557094
dc.description.abstractچکیده مقدمه: تغذیه از پستان مادر به عنوان مطلوبترین روش تغذیه نوازد انسان در سرتاسر جهان پذیرفته شده است. هدف: بررسی میزان آگاهی و نگرش مادران مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهری لاهیجان طی یکسال اول پس از زایمان نسبت به مزایای تغذیه با شیر مادر برای شیرخوار هدف این مطالعه بوده است. مواد و روش‌ها: این پژوهش یک مطالعه توصیفی است که در سال 81-80 و با روش کمی و کیفی صورت گرفته است.اطلاعات لازم از طریق پرسشنامه و مصاحبه مستقیم جمع‌آوری شد. جامعه مورد پژوهش شامل کلیه مادران مراجعه کننده به مراکز بهداشت شهری لاهیجان طی یکسال اول پس از زایمان می‌باشند که از بین آنها تعداد 120 نفر با روش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی شده انتخاب شدند. نتایج: براساس مطالعه فوق اکثر افراد مورد مطالعه در محدوده سنی 30-21 سال بودند(5/57 درصد). اکثر آنها دارای تحصیلات زیر دیپلم(3/48 درصد) و دیپلم (40 درصد) بودند. اکثر زنان (8/90 درصد ) خانه‌دار و اکثر دارای 2-1 فرزند بودند (2/84 درصد). نوع تغذیه شیرخوار فعلی در اکثر افراد (7/86 درصد) شیر مادر به تنهایی بود. اکثر زنان(5/87 درصد) به گونه‌ای در زمینه تغذیه کودک با شیر مادر کسب اطلاع نموده بودند و منبع کسب اطلاع در اغلب افراد (9/62 درصد) مجموعه‌ای از منابع بوده است. بیشتر افراد(8/50 درصد) نسبت به موضوع مورد مطالعه دارای آگاهی ضعیف و بیشتر افراد نسبت به تغذیه با شیرمادر به گونه‌ای دارای نگرش منفی بودند (5/57 درصد ). بین چگونگی نگرش واحدها با سطوح آگاهی آنها نسبت به موضوع مورد مطالعه اختلاف آماری معنی ‌داری مشاهده شد (0001/0p< ). نتیجه‌گیری: به طور کلی اکثر مادران از آگاهی ضعیف و نگرش پایینی نسبت به موضوع مورد بررسی برخوردار بودند و پیشنهاد می‌شود که از طریق رسانه‌های گروهی و تشکیل کلا‌س‌های آموزشی در مراکز بهداشتی موجبات ارتقاء سطح آگاهی و نگرش مادران فراهم شود.fa_IR
dc.format.extent167
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی گیلانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشگاه علوم پزشکی گیلانfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Guilan University of Medical Sciencesen_US
dc.subjectآگاهیfa_IR
dc.subjectتغذیه با شیرمادرfa_IR
dc.subjectمادرانfa_IR
dc.subjectنگرشfa_IR
dc.subjectعمومىfa_IR
dc.titleبررسی آگاهی و نگرش مادران طی یکسال اوّل بعد از زایمان نسبت به تغذیه با شیر مادرfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی گیلانfa_IR
dc.citation.volume13
dc.citation.issue51
dc.citation.spage22
dc.citation.epage32


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد