نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنقی‌ئی, دکتر محمدرضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T00:28:44Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T00:28:44Z
dc.date.available1399-08-23T00:28:44Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T00:28:44Z
dc.date.issued2001-04-01en_US
dc.date.issued1380-01-12fa_IR
dc.identifier.citationنقی‌ئی, دکتر محمدرضا. (1380). روش محاسبه زمان تاخیری یا مقاومت در فرآیند اکسیداسیون LDL. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان, 10(37), 1-5.fa_IR
dc.identifier.issn2008-4048
dc.identifier.issn2008-4056
dc.identifier.urihttp://journal.gums.ac.ir/article-1-2082-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/556932
dc.description.abstractچکیده ‌پژوهش‌های بسیاری در زمینه فرضیه عملکرد مواد مغذی آنتی اکسیدانی بعنوان ریشه کن کننده‌های رادیکالهای آزاد مشتق شده از اکسیژن و پیشگیری از آسیب سلولی یا بافتی و بروز بیماریهای دژنراتیو نظیر آتروسکلروز حاصل از اکسیداسیون لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) Low Density Lipoprotein انجام گرفته است. از میان روشهای ارائه شده برای بررسی این مطلب، مدل پایش پیوسته (Continuous Monitoring) امکان ارزیابی از تاثیر ویتامینهای محلول در چربی بر پیشگیری از اکسیداسیون LDL را فراهم می آورد که این مقاومت بصورت واحد زمان (دقیقه) در فاز تأخیری (Phase Lag) بیان می‌شود. در مطالعه حاضر ضمن معرفی و ارائه روش بکار رفته، زمانهای حاصله از اکسیده شدن نمونه‌های LDL بدست آمده ازا فراد سالم بزرگسال اکثرا در دامنه ۴۰-5۰ دقیقه محاسبه گردید. عقیده بر این است که با تامین منابع بیشتر آنتی اکسیدان ها در رژیم و یا تجویز مکمل در صورت نیاز می‌توان این زمان را افزایش داد که معرف مقاومت بیشتر LDL در مقابله با اکسیدانها یا رادیکالهای آزاد است که با استفاده از مدل فوق قابل ارزیابی می‌باشد.fa_IR
dc.format.extent761
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی گیلانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشگاه علوم پزشکی گیلانfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Guilan University of Medical Sciencesen_US
dc.subjectآنتی اکسیدانها / لیپوپروتئین‌های ال دی الfa_IR
dc.subjectتخصصيfa_IR
dc.titleروش محاسبه زمان تاخیری یا مقاومت در فرآیند اکسیداسیون LDLfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه تغذیه انسانی - دانشکده بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی بقیها... (عج)fa_IR
dc.citation.volume10
dc.citation.issue37
dc.citation.spage1
dc.citation.epage5


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد