مرور دوره 21, شماره 83 بر اساس موضوع "اسید رزمارینیک"

  • اثر اسید رزمارینیک بر کاهش اکسیداسیون LDL در محیط برون تنی 

    احمدوند, حسن؛ خسروبیگی, علی؛ نعمتی, لیلا؛ حاج حسینی, رضا (دانشگاه علوم پزشکی گیلان, 2012-10-01)
    چکیده مقدمه: اکسیداسیون چربی‌ها ازجمله LDL نقش مهمی در ایجاد آترواسکلروز دارد. مواد اکسیدان موجود در مواد غذایی با اکسیداسیون LDL منجر به ایجاد و پیشرفت آترواسکلروز می‌شود و مواد آنتی‌اکسیدان در جیره غذایی مانند ویتامین ...