مرور دوره 22, شماره 85 بر اساس موضوع "سکته مغزی"

  • مصرف لبنیات و خطر سکته مغزی: یک مطالعه‌ی مورد- شاهدی 

    زکی‌زاده, الهه؛ صانعی, پروانه؛ خسروی بروجنی, حسین؛ سعادت نیا, محمد؛ شاکری, فروغ؛ حسن‌زاده کشتلی, عمار؛ اسماعیل‌زاده, احمد (دانشگاه علوم پزشکی گیلان, 2013-04-01)
    مقدمه: ارتباط دریافت محصولات لبنی با خطر سکته مغزی هنوز به روشنی مشخص نیست. مطالعات قبلی به بررسی ارتباط مصرف لبنیات و سکته مغزی در جوامع غربی و کشورهای توسعه‌یافته پرداخته‌اند و هیچ اطلاعاتی در این زمینه در منطقه خاور ...