مرور دوره 4, شماره 5 بر اساس موضوع "حداقل غلظت مهار کننده"

  • بررسی فعالیت آنتی باکتریایی عصاره های مختلف گیاه آدمک (Biebersteinia multifida DC.) 

    قدرتی, ناهید؛ اصیلی, جواد؛ محمدی ثانی, علی؛ فضلی بزاز, بی بی صدیقه (دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی, 2013-03-01)
    pچکیده زمینه و هدف: عصاره‌های گیاهی، از منابع خوب ترکیبات ضد میکروبی هستند. در دهه‌های اخیر، نیاز به نگهدارنده های طبیعی در صنایع غذایی، موجب انجام تحقیقات علمی گسترده‌ای بر روی عصاره ها و اسانس های روغنی گیاهان شده است. ...