تأثیر مصرف یک دوره چای ترش بر پاسخ ظرفیت آنتیاکسیدانی به یک جلسه فعالیت هوازی وامانده ساز در مردان غیر ورزشکار: مطالعه تصادفی شده دوسوکور
(ندگان)پدیدآور
سیفی, محمدحق شناس, روح اللهابراهیمی, محسنجمشیدی, رضانوع مدرک
Textپژوهشي اصیل
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف از این پژوهش بررسی تاثیر مصرف مکمل چای ترش بر پاسخ ظرفیت آنتی اکسیدانی، متعاقب یک جلسه فعالیت وامانده ساز در مردان غیر ورزشکار بود. تعداد 22 مرد غیر ورزشکار سالم با میانگین سنی (62/1±32/20)سال، وزن (35/23±13/73)کیلوگرم، به طور تصادفی در دو گروه 11 نفری گروه مکمل چایی ترش و دارونما تقسیم شدند. سپس از آزمودنیهای در یک جلسه آزمون بروس گرفته شد و نمونه های خون وریدی آزمودنی ها در چهار مرحله؛ 1 .قبل از مکمل یاری 2 قبل از فعالیت ورزشی . 3 بلافاصله بعد و 4 .24 ساعت بعد از فعالیت ورزشی جمع آوری شد. از روش الایزا برای اندازه گیری متغیرهای بیوشیمیایی و از آزمون آنالیز واریانس مکرر و آزمون تعقیبی سیداک برای تجزیه و تحلیل دادهها در سطح معنیداری 05/0P
کلید واژگان
فشار اکسایشیچای ترش
فعالیت هوازی
نیتریک اکساید.
تغذیه و رژیم درمانی
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2019-11-011398-08-10
ناشر
دانشکده علوم پزشکی نیشابورسازمان پدید آورنده
دانشگاه سمناندانشگاه سمنان
دانشگاه سمنان
دانشگاه سمنان
شاپا
2383-32032476-2768




