نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorامینیان, اکرمfa_IR
dc.contributor.authorحمیدی, فرشیدfa_IR
dc.contributor.authorمحب علیان, هادیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-22T23:23:37Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-12T23:23:37Z
dc.date.available1399-08-22T23:23:37Zfa_IR
dc.date.available2020-11-12T23:23:37Z
dc.date.issued2019-11-01en_US
dc.date.issued1398-08-10fa_IR
dc.identifier.citationامینیان, اکرم, حمیدی, فرشید, محب علیان, هادی. (1398). میزان HMGB1 تولید شده از رده سلولی میکروگلیال BV-2 ملتهب، تحت تاثیر جزء گلیسیریزین گیاه شیرین بیان. مجله دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 7(4), 31-42.fa_IR
dc.identifier.issn2383-3203
dc.identifier.issn2476-2768
dc.identifier.urihttp://journal.nums.ac.ir/article-1-727-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/552273
dc.description.abstract  مقدمه: گیاه شیرین بیان در طب سنتی اکثر مناطق جهان به عنوان دارو استفاده می شود، ارزش این گیاه بواسطه اثرات ضد سرفه، ضد دیابت، ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی مورد تایید قرار گرفته است. مواد و روش ها: در این مطالعه اثر جزء گلیسیریزین گیاه شیرین بیان بر HMGB1 تولیدی در رده سلولی میکروگلیا (BV-2) به عنوان یک واسطه التهابی در مدل سلولی (برون تنی) مورد بررسی قرار گرفت. این مطالعه شامل شش گروه (هر گروه سه تکرار) بود. گروه اول (کنترل منفی)، سلول ها لیپوپلی ساکارید و گلیسیریزین دریافت نکردند. در گروه دوم (کنترل مثبت)، سلول های BV-2 القا شده با لیپوپلی ساکارید و بدون گلیسیریزین و در گروه 6،5،4،3 به ترتیب به محیط کشت سلول ها 2/0، 4/0، 2/1 و 4 میکروگرم بر میلی لیتر گلیسیریزین افزوده شد، سپس میزان HMGB1 توسط کیت الایزا ساندویچی در زمان های 24، 48 و 72 ساعت سنجیده شد. یافته ­ها در هر 3 گروه زمانی با افزایش غلظت گلیسیریزین میزان پروتئین HMGB1 کاهش یافته ولی در گروه 24 ساعت بین غلظت های 2/0 و 2/1 و در گروه 72 ساعت بین کنترل مثبت و غلظت 2/0 اختلاف معنی دار مشاهده نشده است، لذا نتیجه گرفته می شود که غلطت های مذکور بایستی در جهت موثرترین دوز افزایش داده شوند. نتیجه ­گیری هم راستا با مطالعات پیشین، گلیسیریزین موجب کاهش تولید HMGB1 در رده سلولی میکروگلیا شد.  fa_IR
dc.format.extent1084
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشکده علوم پزشکی نیشابورfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشکده علوم پزشکی نیشابورfa_IR
dc.relation.ispartofJournal Of Neyshabur University Of Medical Sciencesen_US
dc.subjectشیرین بیانfa_IR
dc.subjectپروتئین HMGB1fa_IR
dc.subjectگلیسیریزینfa_IR
dc.subjectسلول میکروگلیاfa_IR
dc.subjectایمنی‌شناسیfa_IR
dc.titleمیزان HMGB1 تولید شده از رده سلولی میکروگلیال BV-2 ملتهب، تحت تاثیر جزء گلیسیریزین گیاه شیرین بیانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشي اصیلfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم پایه، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم پایه، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه پاتوبیولوژی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایرانfa_IR
dc.citation.volume7
dc.citation.issue4
dc.citation.spage31
dc.citation.epage42


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد