نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorفرج‌زاده, داودfa_IR
dc.contributor.authorتوکلی, رضاfa_IR
dc.contributor.authorصراف‌پور, رضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-22T06:03:17Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-12T06:03:18Z
dc.date.available1399-08-22T06:03:17Zfa_IR
dc.date.available2020-11-12T06:03:18Z
dc.date.issued2004-01-01en_US
dc.date.issued1382-10-11fa_IR
dc.identifier.citationفرج‌زاده, داود, توکلی, رضا, صراف‌پور, رضا. (1382). تمهیدات غذایی و مدل برنامه‌ریزی برا ی شرایط بحران. مجله طب نظامی, 5(4), 309-318.fa_IR
dc.identifier.issn1735-1537
dc.identifier.issn1735-7667
dc.identifier.urihttp://militarymedj.ir/article-1-162-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/529102
dc.description.abstract  همیشه نمی‌توان از بروز بلایا و مصائب جلوگیری کرد. اما با فراهم‌آوردن تجهیزات و لوازم مورد نیاز قبل از وقوع بحران، می‌توان وضعیت زندگی خود و دیگران را در شرایط اضطراری بهبود بخشید. برای مبارزه با بلایا و حفظ حیات، سه اولویت اصلی عبارتنداز: آب، غذا و سرپناه. یکی از مهمترین نیازهای اولیه انسان در شرایط عادی و بحرانی غذا می‌باشد. شرایط بحران را نیز می‌توان به دو دسته کلی تقسیم نمود: شرایطی که اراده انسان در آن دخالت ندارد، مانند بلایای طبیعی (زلزله، سیل، طوفان. قحطی) و شرایط بحرانی که انسان در آن به‌طور مستقیم دخالت دارد، مانند جنگ (بیولوژیک، شیمیایی و هسته‌ای) و اغتشاشات داخلی. هر یک از انواع بلایا و شرایط بحرانی اثرات متفاوتی بر مقوله غذا و تغذیه خواهند داشت. برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح می‌تواند از گسترش زیان‌های ناشی از بحران بکاهد. در این مقاله به ابعاد مختلف برنامه‌ریزی، برآورد،‌ چگونگی تأمین، نگهداری و ذخیره، توزیع و نحوه مصرف مواد غذایی، انواع مواد غذایی ضروری در شرایط بحران، تجهیزات و امکانات (انسانی، مادی و سازمانی) مورد نیاز موجود در کشور پرداخته و متناسب با آن مدل مطلوب برای برنامه‌ریزی در شرایط بحران ارایه گردیده است. fa_IR
dc.format.extent169
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی بقیه اللهfa_IR
dc.relation.ispartofمجله طب نظامیfa_IR
dc.subjectغذاfa_IR
dc.subjectمدل برنامه‌ریزیfa_IR
dc.subjectبحرانfa_IR
dc.subjectطب نظامیfa_IR
dc.titleتمهیدات غذایی و مدل برنامه‌ریزی برا ی شرایط بحرانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشي اصیلfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue4
dc.citation.spage309
dc.citation.epage318


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد