نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسالی, سهرابfa_IR
dc.contributor.authorعلی اکبر اصفهانی, علیfa_IR
dc.contributor.authorنوبخت, محمدfa_IR
dc.contributor.authorعنایتی, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorعباسی فرج زاده, محسنfa_IR
dc.contributor.authorبابایی, منصورfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-22T06:01:34Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-12T06:01:34Z
dc.date.available1399-08-22T06:01:34Zfa_IR
dc.date.available2020-11-12T06:01:34Z
dc.date.issued2020-10-01en_US
dc.date.issued1399-07-10fa_IR
dc.identifier.citationسالی, سهراب, علی اکبر اصفهانی, علی, نوبخت, محمد, عنایتی, حمید, عباسی فرج زاده, محسن, بابایی, منصور. (1399). وضعیت تغذیه در یگان‎های منتخب نیروی دریایی. مجله طب نظامی, 22(8), 810-817. doi: 10.30491/JMM.22.8.810fa_IR
dc.identifier.issn1735-1537
dc.identifier.issn1735-7667
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.30491/JMM.22.8.810
dc.identifier.urihttp://militarymedj.ir/article-1-2297-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/528935
dc.description.abstractزمینه و هدف: تغذیه سالم در موفقیت عملیات‎های نظامی نقش مهمی دارد لذا فرماندهان و همه نیرو‎ها باید رابطه بین رژیم غذایی مناسب و توانایی‌های بدنی لازم برای انجام فعالیت‎های جسمانی را دریابند. هدف مطالعه پیش رو ارزیابی وضعیت تغذیه نظامیان به منظور ارائه راهکارهایی در جهت ارتقای وضعیت سلامتی و افزایش کارایی افراد می‎باشد. روش‎ها: این مطالعه بر روی 89 نفر از نظامیان در یگان‎های مختلف نیروی دریایی در شهرهای بندرعباس و بندر لنگه در زمستان 1397 انجام گرفت. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه‌های اطلاعات دموگرافیک، فعالیت فیزیکی IPAQ و FFQ168 استفاده شد. یافته‌ها: تعداد 89 نفر از مردان نظامی با میانگین سنی 32/6سال حضور داشتند. میانگین کالری روزانه دریافتی نظامیان 2973 کیلوکالری گزارش شد. میانگین مصرف روزانه گروه شیر و لبنیات، سبزی‌ها، میوه‎ها، غلات و گوشت‌ها به ترتیب، 2/1، 15/3، 55/3، 2/1 و 6/1 واحد در روز گزارش شد. بیشترین کمبود از گروه‌های اصلی هرم به گروه لبنیات به میزان 77/5% مرتبط بود. در ارزیابی وضعیت ریز‌مغذی‌ها کمبود مصرف کلسیم (48/3 %)، ویتامین A (83%)، روی (52/8 %)، امگا 3 (46/1%) و ویتامین C (33/7%) گزارش شد. نتیجه‌گیری: این مطالعه نشان داد که نظامیان در زمینه دریافت‎های غذایی به خصوص در مورد مصرف لبنیات و منابع کلسیم، سبزیجات، میوه‎ها، منابع پروتئینی، امگا 3 و انرژی دریافتی، نیاز به مداخلات لازم به منظور افزایش دسترسی و مصرف اقلام غذایی نام برده می‎باشند.fa_IR
dc.format.extent949
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی بقیه اللهfa_IR
dc.relation.ispartofمجله طب نظامیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.30491/JMM.22.8.810
dc.subjectنیروی دریاییfa_IR
dc.subjectوضعیت تغذیهfa_IR
dc.subjectغذا.fa_IR
dc.subjectطب نظامیfa_IR
dc.titleوضعیت تغذیه در یگان‎های منتخب نیروی دریاییfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشي اصیلfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات طب دریا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)fa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات طب دریا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)fa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات طب دریا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)fa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات طب دریا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)fa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات مدیریت سلامت، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)، تهران، ایرانfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue8
dc.citation.spage810
dc.citation.epage817


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد