مرور دوره 11, شماره 4 بر اساس موضوع "HACCP"

  • مقایسه پیش نیازهای اجرای HACCP در بخش تغذیه دو مرکز بهداشتی- درمانی نظامی و غیرنظامی 

    رفعتی, حسن؛ توکلی, حمیدرضا؛ عامریون, احمد؛ حسینپورفرد, محمدجواد؛ نصیری, طه (دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله, 2010-01-01)
      اهداف. وجود سیستم HACCP در بخش تغذیه یکی از شاخص‌های بسیار مهم در ارزیابی مراکز ارایه خدمات بهداشتی- درمانی محسوب می‎­شود. هدف از این مطالعه، بررسی و مقایسه پیش‌نیازهای اجرای این سیستم در بخش تغذیه دو مرکز بهداشتی- درمانی ...