نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمهتاب عطارهاfa_IR
dc.contributor.authorدکتر کتایون وکیلیانfa_IR
dc.contributor.authorمحسن شمسیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-22T03:39:47Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-12T03:39:48Z
dc.date.available1399-08-22T03:39:47Zfa_IR
dc.date.available2020-11-12T03:39:48Z
dc.date.issued2012-12-01en_US
dc.date.issued1391-09-11fa_IR
dc.identifier.citationمهتاب عطارها, دکتر کتایون وکیلیان, محسن شمسی. (1391). مقایسه تاثیر دم کرده چای سیاه و آب جوشیده به عنوان درمان کمکی بر شدت کنژونکتیویت شیرخواران. مجله مراقبت پرستاری و مامایی ابن‌سینا, 20(3), 5-15.fa_IR
dc.identifier.issn2676-5748
dc.identifier.urihttp://nmj.umsha.ac.ir/article-1-1117-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/518068
dc.description.abstractمقدمه و هدف: شایع ترین علت ورم ملتحمه چشم عفونت باکتریال و ویرال می باشد از طرفی با توجه به خاصیت ضد میکروبی چای سیاه پژوهش حاضر با هدف تعیین تاثیر دم کرده چای سیاه همراه با آنتی بیوتیک در مقایسه با آب جوشیده به علاوه آنتی بیوتیک بر شدت کنژونکتیویت شیرخواران صورت پذیرفته است. روش کار:پژوهش حاضر از نوع مطالعه کارآزمائی بالینی دو گروهی  و جامعه پژوهش شامل 110 نفر از شیرخواران مراجعه کننده به کلینیک اطفال بیمارستان امیرکبیر اراک در سال 1389 بوده است که  به طور تصادفی در یکی از دو  گروه دم کرده چای سیاه همراه با  آنتی بیوتیک (گروه مداخله) و یا  آب جوشیده به علاوه آنتی بیوتیک (گروه کنترل) قرار گرفتند. طول دوره درمان و شدت کنژونکتیویت (3-0) در روزهای اول (ویزیت)، سوم و هفتم درمان در هر گروه تعیین وسپس با یکدیگر مقایسه گردید. نتایج :در روز اول (روز ویزیت) از نظر شدت کنژونکتیویت بین گروه ها اختلاف معنی دار مشاهده نشد. در روز سوم درمان 5/74% شیرخواران گروه چای بهبود یافته بودند. در گروه کنترل میزان بهبودی 2/18%  بود که این تفاوت به  لحاظ آماری معنی دار بود (001/0>p). روز هفتم ، 100% شیرخواران گروه چای و 7/32% گروه آب جوشیده درمان شده بودند( 001/0>p). نتیجه نهایی:دم کرده چای سیاه همراه با آنتی بیوتیک شدت کنژونکتیویت و طول دوره درمان شیرخواران را کاهش داد، با توجه به خواص مفید چای می توان از آن  به عنوان درمان کمکی کنژونکتیویت شیرخواران استفاده کرد.fa_IR
dc.format.extent160
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی همدانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله مراقبت پرستاری و مامایی ابن‌سیناfa_IR
dc.relation.ispartofAvicenna Journal of Nursing and Midwifery Careen_US
dc.subjectآب جوشیدهfa_IR
dc.subjectآنتی بیوتیکfa_IR
dc.subjectدم کرده چای سیاهfa_IR
dc.subjectشیرخوارانfa_IR
dc.subjectکنژونکتیویتfa_IR
dc.subjectپرستاریfa_IR
dc.titleمقایسه تاثیر دم کرده چای سیاه و آب جوشیده به عنوان درمان کمکی بر شدت کنژونکتیویت شیرخوارانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume20
dc.citation.issue3
dc.citation.spage5
dc.citation.epage15


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد