• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علوم پزشکی
    • دوره 21, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علوم پزشکی
    • دوره 21, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی نقش باکتری انتروکوک در درمان بیماری های عفونی حاصل از استافیلوکوکوس ارئوس

    (ندگان)پدیدآور
    یگانه, مهساخنافری, آنیتافلاحیان, محمدرضاشریفان, انوشه
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    153.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    تجربي
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    سابقه و هدف: هدف از انجام این تحقیق، بررسی نقش انتروکوک در درمان عفونت‌های استافیلوکوکی، از طریق تولید آنتی‌بیوتیک تیروتریسین است. روش بررسی: پس از کشت انتروکک فکالیس ((PTCC1394 در محیط کشت BHI agar، سانتریفوژ و جداسازی توده میکروبی، ماده ضدمیکروبی آن توسط روش دیالیز خالص سازی شد و به وسیله الکتروفورزSDS - PAGE ، وزن مولکولی آن تخمین زده شد. تاثیر ضد میکروبی و کمترین غلظت باکتریواستاتیکی آنتی بیوتیک ارزیابی شد.یافته‌ها: وزن مولکولی ترکیب ضدمیکروبی 66 کیلودالتون بود که از نظر وزن مولکولی مشابه تیروتریسین به عنوان یک ترکیب بارز ضدمیکروبی انتروکک بود. پس از دیالیز، واحد فعالیت، فعالیت اختصاصی و ضریب تخلیص این ترکیب افزایش یافت و فعالیت کل و میزان پروتئین کل کاهش یافت. بیشترین تاثیر ضد میکروبی و کمترین غلظت باکتریواستاتیکی ایجاد شده توسط آنتی‌بیوتیک بر روی باکتری استافیلوکوکوس ارئوس بود. نتیجه‌گیری: انتروکوکوس فکالیس ) (PTCC 1394 می‌تواند ترکیب ضد میکروبی با طیف وسیع تولید نماید و با تولید این آنتی‌بیوتیک نقش گسترده‌ای در درمان آنژین‌های چرکی و التهابات موکوس معده ایفا نماید.
    کلید واژگان
    اثر ضدمیکروبی
    انتروکک فکالیس
    تیروتریسین
    آنژین چرکی
    التهابات موکوس معده
    ميكروبيولوژي

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2012-02-01
    1390-11-12
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران
    سازمان پدید آورنده
    کارشناس ارشد صنایع غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران
    گروه میکروب شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال
    گروه میکروب شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال
    گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران

    شاپا
    1023-5922
    2008-3386
    URI
    http://tmuj.iautmu.ac.ir/article-1-527-fa.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/493391

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب