نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمهرابیان, صدیقهfa_IR
dc.contributor.authorمجد, احمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T23:21:13Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T23:21:13Z
dc.date.available1399-08-21T23:21:13Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T23:21:13Z
dc.date.issued2009-10-01en_US
dc.date.issued1388-07-09fa_IR
dc.identifier.citationمهرابیان, صدیقه, مجد, احمد. (1388). بررسی کاهش امکان سرطان با استفاده از چند سویه باکتری های پروبیوتیک در مقابل برخی از مواد کارسینوژن. فصلنامه علوم پزشکی, 19(3), 187-192.fa_IR
dc.identifier.issn1023-5922
dc.identifier.issn2008-3386
dc.identifier.urihttp://tmuj.iautmu.ac.ir/article-1-213-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/493356
dc.description.abstractسابقه و هدف: عوامل شیمیایی سرطان زا ممکن است توسط فعالیت میکروب های ساکن در دستگاه گوارش ایجاد شوند. تحقیقات انجام شده، استفاده از محصولات پروبیوتیک را در کاهش خطر سرطان پیشنهاد می کنند. هدف از این پژوهش بررسی اثر مهار کنندگی باکتری پروبیوتیک بر گسترش سلول های جهش یافته و سرطانی بود.روش بررسی: در این مطالعه بنیادی، اثر ضد جهشی کشت های پروبیوتیک شامل بیفیدوباکتریوم بیفیدوس، بیفیدوباکتریوم لانکوم، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس بولگاریموس، لاکتوباسیلوس رامنسوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس روی کاهش فعالیت جهشی و سرطان زایی دو ماده سرطان زای آزیدسدیم و نیتروزآمین با استفاده از سالمونلا و میکروزوم مطابق آزمایش Ames انجام شد.یافته ها: اثر ضدجهشی و ضدسرطانی کشت های پروبیوتیک مشاهده شد. درصد کاهش اثر سرطان زایی در اغلب موارد بالای 40 درصد بود که نشان دهنده اثر ضد سرطانی قوی آنها می باشد.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که کشت های پروبیوتیک اثر ضدجهشی و ضدسرطانی قوی دارند.fa_IR
dc.format.extent174
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علوم پزشکیfa_IR
dc.relation.ispartofMEDICAL SCIENCES JOURNALen_US
dc.subjectسرطانfa_IR
dc.subjectپروبیوتیکfa_IR
dc.subjectکارسینوژنfa_IR
dc.subjectسالمونلا تیفی موریومfa_IR
dc.subjectمیکروزومfa_IR
dc.subjectاپيدميولوژيfa_IR
dc.titleبررسی کاهش امکان سرطان با استفاده از چند سویه باکتری های پروبیوتیک در مقابل برخی از مواد کارسینوژنfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume19
dc.citation.issue3
dc.citation.spage187
dc.citation.epage192


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد