نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنوری کوتنایی, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorبرنارد, فرانسوازfa_IR
dc.contributor.authorشاکر, حسینfa_IR
dc.contributor.authorفهیمی, حمیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T23:17:45Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T23:17:45Z
dc.date.available1399-08-21T23:17:45Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T23:17:45Z
dc.date.issued2006-06-01en_US
dc.date.issued1385-03-11fa_IR
dc.identifier.citationنوری کوتنایی, فاطمه, برنارد, فرانسواز, شاکر, حسین, فهیمی, حمید. (1385). بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید بر تغییرات پروتئین القا شده در کشت بافت گیاه میخک Dianthus caryophyllus L. فصلنامه علوم پزشکی, 16(2), 65-68.fa_IR
dc.identifier.issn1023-5922
dc.identifier.issn2008-3386
dc.identifier.urihttp://tmuj.iautmu.ac.ir/article-1-40-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/493012
dc.description.abstractسابقه و هدف: این پژوهش با هدف دستیابی به پروتئین های دفاعی میخک که برخی دارای خواص بالای دارویی نیز می باشند و با توجه به نقش تنظیمی سالیسیلیک اسید (SA) در سیستمهای مقاومتی گیاهان، میزان تاثیر SA بر چگونگی سنتز و تغییرات احتمالی در سطوح پروتئینی صورت گرفت.روش بررسی: ابتدا قطعات جداشده میخک رقم cv. Cerise Royallette روی محیط OM حاوی 0.5 میلی گرم در لیتر BAP و 0.2 میلی گرم در لیتر NAA و غلظت های متفاوت 50, 10, 0 و 200 میکرومولار SA کشت شدند. در پایان هفته چهارم و پس از تهیه عصاره پروتئینی از نمونه ها، میزان غلظت پروتئین موجود در عصاره با استفاده از آزمون بردفورد تعیین گردید و به منظور بررسی الگوی پلی پپتیدی و یافتن تغییرات کیفی در پروتئین ها ژل الکتروفورز به روش SDS-PAGE انجام شد.یافته ها: تیمار با SA سبب افزایش قابل توجه در میزان پروتئین موجود در عصاره گیاهچه ها شد. تحلیلهای پلی پپتیدی که متعاقب ژل الکتروفورز SDS-PAGE پروتئین ها انجام شد نشان داد همه غلظتهای مورد آزمایش SA موجب تغییرات در میزان انباشتگی برخی پلی پپتیدها به ویژه در ناحیه 38 و 39 کیلودالتونی شده بودند.نتیجه گیری: یافته ها نشان می دهد قرار دادن گیاه میخک در برابر غلظتهای مختلف SA در سنتز پروتئین های آن تاثیر دارد.fa_IR
dc.format.extent290
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علوم پزشکیfa_IR
dc.relation.ispartofMEDICAL SCIENCES JOURNALen_US
dc.subjectکشت بافتfa_IR
dc.subjectپلی‌پپتیدهاfa_IR
dc.subjectژل الکتروفورزfa_IR
dc.subjectسالیسیلیک اسیدfa_IR
dc.subjectگیاه میخک Carnation.fa_IR
dc.subjectاپيدميولوژيfa_IR
dc.titleبررسی تاثیر سالیسیلیک اسید بر تغییرات پروتئین القا شده در کشت بافت گیاه میخک Dianthus caryophyllus Lfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume16
dc.citation.issue2
dc.citation.spage65
dc.citation.epage68


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد