نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعلوی طلب, هدیهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T23:17:07Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T23:17:08Z
dc.date.available1399-08-21T23:17:07Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T23:17:08Z
dc.date.issued2012-09-01en_US
dc.date.issued1391-06-11fa_IR
dc.identifier.citationعلوی طلب, هدیه. (1391). تولید میکروکپسول های امگا-3 با روش کوآسرواسیون. فصلنامه علوم پزشکی, 22(3), 205-210.fa_IR
dc.identifier.issn1023-5922
dc.identifier.issn2008-3386
dc.identifier.urihttp://tmuj.iautmu.ac.ir/article-1-593-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/492955
dc.description.abstractسابقه و هدف: سه اسید چرب امگا-3 که شامل آلفا لینولنیک اسید (ALA)، ایکوزا پنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزا هگزانوئیک اسید (DHA) هستند در جلوگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی نقش مهمی ایفا می‌کنند. افزودن میکروکپسول های امگا-3 به شیر و آب-میوه به منظور غنی سازی، ضمن آنکه باعث افزایش مدت زمان ماندگاری امگا-3 می‌شود، پایداری آن را نیز در برابر اکسیژن افزایش می‌دهد. روش بررسی: میکروکپسولاسیون امگا-3 روغن کپور نقره ای به روش توده‌ای شدن ترکیبی با ژلاتین و صمغ عربی انجام گرفت. اثر دورهای متفاوت هم‌زن، اثر قدرت یونی با استفاده غلظت‌های متفاوت نمک و اثر دستگاه هموژنایزر در دورهای بال بر روی شکل ظاهری و میانگین اندازه میکروکپسول ها مورد بررسی قرار گرفت. یافته‌ها: میانگین اندازه میکروکپسول‌ها در دورهای rpm 100، rpm 300، rpm 500، rpm 750 و rpm 1000 به ترتیب برابر با mµ8/0±2/537، mµ5/0 ±4/84، mµ 4/0±98/12، mµ 5/0±24/8 و mµ 7/0 ± 4 بود. در غلظت 1/0 مولار نمک، میانگین اندازه میکروکپسول‌ها به mµ 2/0±3 /3 رسید. نتیجه‌گیری: این بررسی نشان می‌دهد که شرایط بهتر برای تهیه میکروکپسول‌ها در دور هم‌زن rpm 1000 و غلظت 1/0 مولار نمک می‌باشد . میکروکپسول‌های به دست آمده با چنین شرایطی در دورهای rpm 15000 تا rpm 75000 هموژنایزر پایدار باقی ماندند.fa_IR
dc.format.extent314
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علوم پزشکیfa_IR
dc.relation.ispartofMEDICAL SCIENCES JOURNALen_US
dc.subjectژلاتینfa_IR
dc.subjectصمغ عربیfa_IR
dc.subjectقدرت یونیfa_IR
dc.subjectامگا-3fa_IR
dc.subjectتوده‌ای شدن ترکیبیfa_IR
dc.subjectشیمیfa_IR
dc.titleتولید میکروکپسول های امگا-3 با روش کوآسرواسیونfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeتجربيfa_IR
dc.contributor.departmentدکترای تخصصی، گروه شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد پزشکی تهرانfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue3
dc.citation.spage205
dc.citation.epage210


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد