مرور دوره 16, شماره 2 بر اساس موضوع "علوم تغذيه"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
بررسی میزان آگاهی کارآموزان و کارورزان پزشکی بیمارستانهای بوعلی و امیرالمومنین (ع) از روشهای کنترل و پیشگیری از عفونتهای بیمارستانی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران, 2006-06-01)سابقه و هدف: عفونتهای بیمارستانی از عوامل مهم مرگ و میر در بیماران بستری شده در بیمارستان هستند. این عفونتها موجب 30-1 روز افزایش مدت زمان بستری در بیمارستان می گردند. در ایران، شیوع عفونتهای بیمارستانی حدود 1.9-25 درصد ...
-
بررسی وضعیت بهداشت حرفه ای در واحدهای کوچک صنفی شهر سبزوار
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران, 2006-06-01)سابقه و هدف: درکشور ما حدود 95% از کل کارگاهها را واحدهای کوچک زیر 10 نفر کارگر تشکیل می دهند که بیش از80% شاغلین را شامل می شوند. در این مجموعه حدود 750 هزار واحد صنفی تولیدی و خدمات فنی تحت پوشش 3500 اتحادیه صنفی در سطح ...



