نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمحبوبه منصوریfa_IR
dc.contributor.authorمسعود موحدیfa_IR
dc.contributor.authorزهرا پورپاکfa_IR
dc.contributor.authorرزیتا اکرمیانfa_IR
dc.contributor.authorراهله شکوهی شورمستیfa_IR
dc.contributor.authorحبیبه مظفریfa_IR
dc.contributor.authorابوالحسن فرهودیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T22:53:40Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T22:53:40Z
dc.date.available1399-08-21T22:53:40Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T22:53:40Z
dc.date.issued2007-08-01en_US
dc.date.issued1386-05-10fa_IR
dc.identifier.citationمحبوبه منصوری, مسعود موحدی, زهرا پورپاک, رزیتا اکرمیان, راهله شکوهی شورمستی, حبیبه مظفری, ابوالحسن فرهودی. (1386). حساسیت‌زدایی خوراکی در کودکان مبتلا به آلرژی به شیر گاو: کارآزمایی بالینی آینده‌نگر. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران, 65(5), 11-18.fa_IR
dc.identifier.issn1683-1764
dc.identifier.issn1735-7322
dc.identifier.urihttp://tumj.tums.ac.ir/article-1-781-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/489583
dc.description.abstractآلرژی به شیر گاو شایع‌ترین آلرژی غذایی در سال اول عمر است. در حال حاضر تنها درمان پذیرفته شده در آلرژی غذایی پرهیز از آلرژن مربوطه می‌باشد. از آنجایی‌که شیر گاو ترکیب عمده رژیم غذایی شیرخواران می‌باشد این اقدام چندان منطقی و عملی نیست. هدف این مطالعه ارائه یک راهکار درمانی در بیماران مبتلا به آلرژی به شیر گاو است. روش بررسی: تمامی بیماران با تشخیص قطعی آلرژی به شیر گاو از نوع با واسطۀ IgE که بین اسفند ماه 1383 تا آذر ماه 1384 به درمانگاه آلرژی مرکز طبی کودکان مراجعه نمودند، در دو گروه مداخله و کنترل وارد مطالعه شدند و پس از تکمیل پرسشنامه، در مورد گروه مداخله حساسیت‌زدایی خوراکی و در مورد گروه کنترل حداقل شش ماه پی‌گیری و بررسی بالینی و آزمایشگاهی به‌عمل آمد. در نهایت هر دو گروه از نظر علائم بالینی و نتایج IgE اختصاصی به شیر مجددا˝ بررسی شدند. یافته‌ها: 20 بیمار مورد حساسیت‌زدایی خوراکی قرار گرفتند و 13 بیمار در گروه شاهد بودند. هر دو گروه از نظر میانگین سنی، جنسیت و علائم بالینی تقریبا˝ مشابه بودند. در پایان مطالعه در 18 نفر گروه مداخله (90%) حساسیت‌زدایی با موفقیت پیش رفت و در 14 نفر آنها (70%) به اتمام رسید. تمامی افراد گروه کنترل همچنان با مصرف شیر گاو علامت‌دار باقی ماندند. نتیجه‌گیری: بیماران در طی متوسط 9 ماه حساسیت‌زدایی شدند، این اقدام در 90% بیماران موفقیت‌آمیز بوده و روند آن رو به اتمام است. نظر به علامت‌دار ماندن بیماران گروه کنترل در 100% موارد، روش حساسیت‌زدایی خوراکی می‌تواند یک درمان امیدوار‌کننده در آلرژی غذایی با‌شد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofTehran University Medical Journalen_US
dc.subjectحساسیت زدائی خوراکیfa_IR
dc.subjectآلرژی به شیر گاوfa_IR
dc.subjectآلرژی غذائیfa_IR
dc.subjectدرمان آلرژی غذاییfa_IR
dc.titleحساسیت‌زدایی خوراکی در کودکان مبتلا به آلرژی به شیر گاو: کارآزمایی بالینی آینده‌نگرfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume65
dc.citation.issue5
dc.citation.spage11
dc.citation.epage18


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد