نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشهبازفر, احمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T22:51:37Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T22:51:37Z
dc.date.available1399-08-21T22:51:37Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T22:51:37Z
dc.date.issued1982-03-01en_US
dc.date.issued1360-12-10fa_IR
dc.identifier.citationشهبازفر, احمد. (1360). همگلوبین A1C در بیماری دیابت شیرین. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران, 38(1), 39-49.fa_IR
dc.identifier.issn1683-1764
dc.identifier.issn1735-7322
dc.identifier.urihttp://tumj.tums.ac.ir/article-1-1846-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/489295
dc.description.abstractدر 22 مورد بیماران مبتلا به دیابت شیرین و 17 غیر دیابتی مقدار HbA1 تعیین گردید. روش آزمایش بر مبنای کروماتوگرافی ستونی ودر خون کامل محتوی EDTA با نتایج زیر بوده است:مقدار HbA1 در تمام بیماران مبتلا به دیابت شیرین افزایش داشته و این افزایش در زیر گروههای مختلف بیماران دیابتی متناسب با مقدار متوسط قند خون و بطور متوسط دو برابر مقدار HbA1 در افراد غیر دیابتی بوده است.آزمایش بعدی که بررسی تاثیر پیر شدن گویچه ها در خون کامل محتوی EDTA بود نمونه هائی با غلظت های متفاوت هموگلوبین تهیه و در حرارت اطاق آزمایشگاه و حرارت یخچال نگهداری و در روزهای پی در پی تعیین مقدار گردید و نشان داد که بعد از 7 تا 9 رو تغییراتی بوجود می آید که نتیجه آن افزایش تدریجی HbA1 در نمونه هائی است که در حرارت آزمایشگاه نگهداری شده است بطوریکه در روز 19 آزمایش مقدار HbA1 در این نمونه به 3 برابر مقدار آن در نمونه های نگهداری شده در یخچال می رسد.دقت آزمایشی در غلظت های مختلف HbA1 انحراف معیاری برابر با 364/0 داشته است.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofTehran University Medical Journalen_US
dc.titleهمگلوبین A1C در بیماری دیابت شیرینfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume38
dc.citation.issue1
dc.citation.spage39
dc.citation.epage49


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد