نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorزهرایی, مهینfa_IR
dc.contributor.authorاکبرزاده مقدم, صغریfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T22:49:34Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T22:49:35Z
dc.date.available1399-08-21T22:49:34Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T22:49:35Z
dc.date.issued1993-04-01en_US
dc.date.issued1372-01-12fa_IR
dc.identifier.citationزهرایی, مهین, اکبرزاده مقدم, صغری. (1372). بررسی تغییرات کارنیتین، کلسترول و تری گلیسرید در زنان باردار و غیرباردار. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران, 51(1), 24-27.fa_IR
dc.identifier.issn1683-1764
dc.identifier.issn1735-7322
dc.identifier.urihttp://tumj.tums.ac.ir/article-1-1745-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/489016
dc.description.abstractکارنیتین یک آمین نوع چهارم محلول در آب می باشد که دارای دو منشا برون زا و درون زا در بدن است. در این مطالعه با استفاده از روش اصلاح شده (1985) Segade میزان کارنیتین سرم در 50 زن باردار و 50 زن غیرباردار اندازه گیری شده است. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که در دوران بارداری میزان کارنیتین نسبت به دوران غیربارداری کاهش قابل ملاحظه ای دارد که بیشترین کاهش در سه ماهه اول و کمترین آن در سه ماهه دوم رخ می دهد. در حین پیشرفت حاملگی رابطه معکوسی نیز بین میزان کلسترول و تری گلیسرید با کارنیتین سرم وجود دارد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofTehran University Medical Journalen_US
dc.titleبررسی تغییرات کارنیتین، کلسترول و تری گلیسرید در زنان باردار و غیرباردارfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume51
dc.citation.issue1
dc.citation.spage24
dc.citation.epage27


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد