نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمطهری, احمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T22:47:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T22:47:50Z
dc.date.available1399-08-21T22:47:50Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T22:47:50Z
dc.date.issued1965-04-01en_US
dc.date.issued1344-01-12fa_IR
dc.identifier.citationمطهری, احمد. (1344). بررسی رنگهای ترکیبی یا مصنوعی که در مواد خوراکی مصرف میشوند و طرق ایزوله کردن و تشخیص آنها. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران, 23(5), 433-447.fa_IR
dc.identifier.issn1683-1764
dc.identifier.issn1735-7322
dc.identifier.urihttp://tumj.tums.ac.ir/article-1-2630-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/488779
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofTehran University Medical Journalen_US
dc.titleبررسی رنگهای ترکیبی یا مصنوعی که در مواد خوراکی مصرف میشوند و طرق ایزوله کردن و تشخیص آنهاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume23
dc.citation.issue5
dc.citation.spage433
dc.citation.epage447


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد