مرور دوره 60, شماره 2 بر اساس پدیدآور "زهرا غیاثی اصفهانی"

  • تعیین بهترین جایگزین غذایی برای گندم در کودکان حساس به گندم 

    زهرا پورپاک؛ محبوبه منصوری؛ ابوالحسن فرهودی؛ زهرا غیاثی اصفهانی (دانشگاه علوم پزشکی تهران, 2002-05-01)
    مقدمه: در میان بیماریهای آلرژی، حساسیت غذایی یکی از مهمترین ها می باشد که اگرچه در بالغین شیوع کمی دارد ولی شیوع آن در شیرخواران 8 درصد گزارش شده است و گندم یکی از 6 آلرژن غذایی شایع، در مطالعات مختلف شناخته شده است و با ...