مرور دوره 23, شماره 3 بر اساس موضوع "آنتی اکسیدانی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
ارزیابی ویژگیهای ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و نوری فیلم خوراکی کامپوزیتی نشاسته - کیتوزان حاوی عصاره الکلی پوست انار
(دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2012-08-01)پیش زمینه و هدف: بسته بندیهای زیست سازگار بر پایه فیلمهای خوراکی حاوی عوامل فعال به منظور بهبود کیفیت، افزایش مدت ماندگاری، کنترل عوامل بیماریزا و بهبود خصوصیات ارگانولپتیکی ماده غذایی استفاده میشوند. تحقیق حاضر به ...



