نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاحمدوند, حسنfa_IR
dc.contributor.authorخسروبیگی, علیfa_IR
dc.contributor.authorباقری, شاهرخfa_IR
dc.contributor.authorحاجی حسینی, رضاfa_IR
dc.contributor.authorغضنفری, فرشیدfa_IR
dc.contributor.authorنعمتی, لیلاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T21:51:47Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T21:51:47Z
dc.date.available1399-08-21T21:51:47Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T21:51:47Z
dc.date.issued2010-02-01en_US
dc.date.issued1388-11-12fa_IR
dc.identifier.citation(2010). scientific magazine yafte, 11(4), 25-30.en_US
dc.identifier.issn1563-0773
dc.identifier.urihttp://yafte.lums.ac.ir/article-1-176-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/483894
dc.description.abstractاکسیداسیون لیپیدها و ازجملهLDL نقش مهمی در ایجاد آترواسکلروز دارد. استفاده مواد اکسیدان در مواد غذایی باعث ایجاد LDL اکسید شده و این باعث ایجاد و پیشرفت آترواسکلروز می‌شود. بااستفاده از مواد آنتی اکسیدان مانند ویتامین E ، ساچوریاخوزستانیکا و کوآنزیم Q10 میتوان از اکسیداسیون LDL جلوگیری ودر نتیجه باعث جلوگیری از ایجاد آترواسکلروز شد. دراین مطالعهاثرات عصاره ساچوریاخوزستانیکا، ویتامین E ،کوآنزیم Q10 بر پراکسیداسیون لیپید LDLسرم درمحیط In vitro مقایسه شده است. مواد و روش ها: از افراد سالم نمونه خون تهیه شد و LDL سرم جداشده را در گروههای کنترل ، اکسید شده با مس و اکسید شده با مس وهمزمان اینکوبه باعصاره ساچوریاخوزستانیکا، ویتامین E ،کوآنزیم Q10 مطالعه شد. جهت بررسی اکسیداسیون LDL مقدار دی انهای کونجوگه و TBARS های تشکیل شده اندازه گیری شدواثرات ویتامین E ، ساچوریاخوزستانیکا و کوآنزیم Q10 برمهار اکسیداسیون LDL سرم بررسی شد. یافته ها: نتایج بدست آمده نشان میدهد که ساچوریاخوزستانیکا، ویتامین E ،کوآنزیم Q10 باعث کاهش اکسیداسیون LDL سرم می شود. بحث و نتیجه گیری: نتایج بدست آمده نشان میدهد که ساچوریاخوزستانیکا، ویتامین E ،کوآنزیم Q10 باعث جلوگیری ازاکسیداسیون LDL واین ترکیبات ممکن است اثرات مشابهی در in vivo داشته باشد.fa_IR
dc.format.extent160
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofscientific magazine yafteen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی پژوهشی یافتهfa_IR
dc.subjectاکسیداسیون LDLfa_IR
dc.subjectساچوریاخوزستانیکاfa_IR
dc.subjectویتامین Efa_IR
dc.subjectکوآنزیم Q10fa_IR
dc.titleمقایسه اثرات عصاره ساچوریاخوزستانیکا، ویتامین E ،کوآنزیم Q10 بر پراکسیداسیون LDL درمحیط In vitrofa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentمرکزتحقیقات داروهای گیاهی رازیfa_IR
dc.citation.volume11
dc.citation.issue4
dc.citation.spage25
dc.citation.epage30


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد