| dc.contributor.author | احمدوند, حسن | fa_IR |
| dc.contributor.author | خسروبیگی, علی | fa_IR |
| dc.contributor.author | باقری, شاهرخ | fa_IR |
| dc.contributor.author | حاجی حسینی, رضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | غضنفری, فرشید | fa_IR |
| dc.contributor.author | نعمتی, لیلا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-21T21:51:47Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-11T21:51:47Z | |
| dc.date.available | 1399-08-21T21:51:47Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-11T21:51:47Z | |
| dc.date.issued | 2010-02-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1388-11-12 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (2010). scientific magazine yafte, 11(4), 25-30. | en_US |
| dc.identifier.issn | 1563-0773 | |
| dc.identifier.uri | http://yafte.lums.ac.ir/article-1-176-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/483894 | |
| dc.description.abstract | اکسیداسیون لیپیدها و ازجملهLDL نقش مهمی در ایجاد آترواسکلروز دارد. استفاده مواد اکسیدان در مواد غذایی باعث ایجاد LDL اکسید شده و این باعث ایجاد و پیشرفت آترواسکلروز میشود. بااستفاده از مواد آنتی اکسیدان مانند ویتامین E ، ساچوریاخوزستانیکا و کوآنزیم Q10 میتوان از اکسیداسیون LDL جلوگیری ودر نتیجه باعث جلوگیری از ایجاد آترواسکلروز شد. دراین مطالعهاثرات عصاره ساچوریاخوزستانیکا، ویتامین E ،کوآنزیم Q10 بر پراکسیداسیون لیپید LDLسرم درمحیط In vitro مقایسه شده است. مواد و روش ها: از افراد سالم نمونه خون تهیه شد و LDL سرم جداشده را در گروههای کنترل ، اکسید شده با مس و اکسید شده با مس وهمزمان اینکوبه باعصاره ساچوریاخوزستانیکا، ویتامین E ،کوآنزیم Q10 مطالعه شد. جهت بررسی اکسیداسیون LDL مقدار دی انهای کونجوگه و TBARS های تشکیل شده اندازه گیری شدواثرات ویتامین E ، ساچوریاخوزستانیکا و کوآنزیم Q10 برمهار اکسیداسیون LDL سرم بررسی شد. یافته ها: نتایج بدست آمده نشان میدهد که ساچوریاخوزستانیکا، ویتامین E ،کوآنزیم Q10 باعث کاهش اکسیداسیون LDL سرم می شود. بحث و نتیجه گیری: نتایج بدست آمده نشان میدهد که ساچوریاخوزستانیکا، ویتامین E ،کوآنزیم Q10 باعث جلوگیری ازاکسیداسیون LDL واین ترکیبات ممکن است اثرات مشابهی در in vivo داشته باشد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 160 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.relation.ispartof | scientific magazine yafte | en_US |
| dc.relation.ispartof | مجله علمی پژوهشی یافته | fa_IR |
| dc.subject | اکسیداسیون LDL | fa_IR |
| dc.subject | ساچوریاخوزستانیکا | fa_IR |
| dc.subject | ویتامین E | fa_IR |
| dc.subject | کوآنزیم Q10 | fa_IR |
| dc.title | مقایسه اثرات عصاره ساچوریاخوزستانیکا، ویتامین E ،کوآنزیم Q10 بر پراکسیداسیون LDL درمحیط In vitro | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | مرکزتحقیقات داروهای گیاهی رازی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 11 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 25 | |
| dc.citation.epage | 30 | |