نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorآزاد بخت, لیلاfa_IR
dc.contributor.authorروحانی, سید محمد حسینfa_IR
dc.contributor.authorاسماعیل زاده, احمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T21:51:36Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T21:51:36Z
dc.date.available1399-08-21T21:51:36Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T21:51:36Z
dc.date.issued2012-03-01en_US
dc.date.issued1390-12-11fa_IR
dc.identifier.citation(2012). scientific magazine yafte, 13(4), 83-93.en_US
dc.identifier.issn1563-0773
dc.identifier.urihttp://yafte.lums.ac.ir/article-1-646-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/483879
dc.description.abstractمقدمه: دانسیته انرژی و امتیاز تنوع رژیم غذایی از شاخص‌های مناسب برای بیان میزان کیفیت رژیم غذایی هستند. هدف از این مطالعه بررسی میزان این دو عامل کیفیت رژیم غذایی در دانشجویان اصفهانی است. بحث و نتیجه‌گیری: بر اساس نتایج، رابطه معکوسی بین دانسیته انرژی و امتیاز تنوع غذایی در بین دختران دانشجوی اصفهانی وجود دارد. هرچند که برای تأیید این یافته اجرای مطالعات آینده نگر ضروری است. یافته‌ها: میانگین دانسیته انرژی در این افراد 29/0±60/1 کیلوکالری بر گرم بود. افرادی که در بالاترین سهک دانسیته انرژی بودند، کمترین امتیاز تنوع رژیم غذایی را داشتند ( میانگین سهک اول: 92/1±61/9، میانگین سهک دوم: 22/1±98/6 و سهک سوم: 02/1±63/3 و05/0>p). همین روند درباره امتیاز تنوع سبزیجات (33/0±91/1، 26/0±54/1، 02/0±11/1 و 05/0>p) و میوه ها (72/0±98/1، 66/0±89/1، 3/0±44/1 و 05/0>p) نیز دیده شد. افرادی که در بالاترین سهک امتیاز تنوع رژیم غذایی قرار داشتند دارای کمترین میانگین دانسیته انرژی بودند (36/0±08/2، 31/0±69/1، 25/0±38/1 و 05/0> p). رابطه ای معکوس و معنی‌دار بین دانسیته انرژی رژیم غذایی و امتیاز تنوع غذایی دیده شد (03/0= p و3/0= r). مواد و روش‌ها: این مطالعه بر روی 289 دانشجوی دختر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که به روش تصادفی انتخاب شدند، انجام شد. برای ارزیابی دریافت معمول افراد از یک پرسش نامه تکرر مصرف مواد غذایی که قبلاً روایی آن سنجیده شده بود استفاده گردید. دانسیته انرژی رژیم غذایی با تقسیم انرژی دریافتی روزانه هر فرد (بر حسب کیلوکالری در روز) بر وزن کل غذای خورده شده توسط وی (به‌جز نوشیدنی‌ها) به دست آمد. برای محاسبه امتیاز تنوع رژیم غذایی به هر کدام از گروه‌های غذایی پنج گانه راهنمای هرم غذایی امتیاز جداگانه‌ای داده شد.fa_IR
dc.format.extent201
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofscientific magazine yafteen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی پژوهشی یافتهfa_IR
dc.subjectامتیاز تنوع رژیم غذاییfa_IR
dc.subjectتنوع غذاییfa_IR
dc.subjectدانسیته انرژی.fa_IR
dc.titleبررسی ارتباط دانسیته انرژی و امتیاز تنوع رژیم غذایی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال تحصیلی 89-88fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی اصفهانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی اصفهانfa_IR
dc.citation.volume13
dc.citation.issue4
dc.citation.spage83
dc.citation.epage93


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد