نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرضایی, مریمfa_IR
dc.contributor.authorآزادپور, مژگانfa_IR
dc.contributor.authorرومیانی, رضاfa_IR
dc.contributor.authorمعادی, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorرشیدی پور, مرضیهfa_IR
dc.contributor.authorطالعی, غلامرضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T21:50:30Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T21:50:31Z
dc.date.available1399-08-21T21:50:30Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T21:50:31Z
dc.date.issued2013-08-01en_US
dc.date.issued1392-05-10fa_IR
dc.identifier.citation(2013). scientific magazine yafte, 15(2), 61-65.en_US
dc.identifier.issn1563-0773
dc.identifier.urihttp://yafte.lums.ac.ir/article-1-1267-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/483793
dc.description.abstractمقدمه: در سال های اخیر، استفاده از مواد طبیعی به جای داروهای شیمیایی سنتتیک دارای عوارض جانبی، در پیشگیری و کنترل عفونت های مختلف تاکید شده است. با افزایش روز افزون مصرف گیاهان دارویی در درمان طبی، این شاخه از طب مکمل، جایگاه ویژه‏ای در درمان بیماری‏ها پیدا کرده است. تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آبی بذر یونجه در مقایسه با آنتی بیوتیک های جنتامایسین، پنی سیلین و سیپروفلوکسازین بر روی سویه های استاندارد باکتری های سودوموناس آئروژینوزا، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریا مونوسیتوژنز صورت پذیرفت. مواد و روش‌ها: آزمایشات با استفاده از روش های دیسک دیفیوژن و میکروبراث دایلوشن انجام شد و MIC (حداقل غلظت مهارکننده رشد) و MBC (حداقل غلظت کشنده) گیاه شناسایی شدند. بحث و نتیجه‌گیری: بر اساس یافته های این تحقیق عصاره آبی گیاه مذکور می تواند کاندید مناسبی برای بررسی های آزمایشگاهی و تکمیلی جهت جداسازی ترکیبات فعال موجود در آن برای دستیابی به داروهای ﻣﺆثر ضد میکروبی باشد. یافته‌ها: حداقل غلظت مهارکننده رشد عصاره آبی گیاه یونجه بر باکتری های گرم مثبت لیستریا منوسایتوژنز و استافیلوکوکوس اورئوس به ترتیب 25/206 و6600 میکروگرم بر میلی بوده و بر باکتری های گرم منفی تست شده در این مطالعه تاثیری نداشت.fa_IR
dc.format.extent271
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofscientific magazine yafteen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی پژوهشی یافتهfa_IR
dc.subjectاثرات آنتی باکتریالfa_IR
dc.subjectعصاره آبیfa_IR
dc.subjectآنتی بیوتیکfa_IR
dc.subjectیونجه.fa_IR
dc.titleبررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره آبی یونجه Medicago sativa L.در مقایسه با سه آنتی‌بیوتیک جنتامایسین، سیپروفلوکسازین و پنی سیلینfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume15
dc.citation.issue2
dc.citation.spage61
dc.citation.epage65


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد