نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمردانی, مهنازfa_IR
dc.contributor.authorسیفی, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorابراهیم زاده, فرزادfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T21:47:26Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T21:47:27Z
dc.date.available1399-08-21T21:47:26Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T21:47:27Z
dc.date.issued2012-07-01en_US
dc.date.issued1391-04-11fa_IR
dc.identifier.citation(2012). scientific magazine yafte, 14(2), 5-12.en_US
dc.identifier.issn1563-0773
dc.identifier.urihttp://yafte.lums.ac.ir/article-1-1182-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/483548
dc.description.abstractمقدمه: سوء تغذیه یک عامل مهم در افزایش مدت بستری در بیمارستان، عوارض ناشی از بیماری ها، هزینه های درمان و افزایش میزان مرگ و میر می باشد. این مطالعه به منظور بررسی وضعیت تغذیه ای، حین بستری و زمان ترخیص بیماران بستری در بخش ارتوپدی بیمارستان شهدای عشایر در سال 1389 انجام شده است. بحث و نتیجه‌گیری: بر اساس یافته‌های این مطالعه می‌توان گفت ارتباط آماری معناداری بین طول مدت بستری بیماران در بیمارستان و بروز و حتی شدت سوء تغذیه وجود دارد. یافته‌ها: 7/12 درصد بیماران سوء تغذیه شدید، 4/7 درصد سوء تغذیه متوسط و 9/79 درصد سوء تغذیه خفیف داشتند. بین مدت بستری، جنس، کاهش وزن یک ماهه اخیر، سابقه جراحی قبلی با شدت سوء تفذیه ارتباط معنا دار آماری وجود داشت (05/0< P). بین سطح سواد، سن، وضعیت اقتصادی، بیماری زمینه ای، کاهش وزن شش ماه اخیر با شدت سوء تغذیه ارتباطی وجود نداشت (05/0> P). مواد و روش‌ها: در این مطالعه توصیفی- مقطعی، 283 بیمار بالای 18 سال بخش ارتوپدی مورد بررسی قرار گرفتند. پرسشنامه ای که از قبل طراحی شده و حاوی 15 متغیر کمی و کیفی بود برای بیماران در دو مرحله تکمیل شد (حین بستری و حین ترخیص) وزن و قد بیماران حین بستری و در زمان ترخیص اندازه گیری و در پرسشنامه مکتوب گردید. سپس با استفاده از نرم افزار آماری SPSS داده ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.fa_IR
dc.format.extent194
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofscientific magazine yafteen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی پژوهشی یافتهfa_IR
dc.subjectسوء تغذیهfa_IR
dc.subjectطول مدت بستری در بیمارستانfa_IR
dc.subjectبخش ارتوپدیfa_IR
dc.subjectخرم‌آباد.fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentگروه تغذیه، دانشکده بهداشت و تغذیهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده بهداشت و تغذیهfa_IR
dc.citation.volume14
dc.citation.issue2
dc.citation.spage5
dc.citation.epage12


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد