نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorهوشمند, غلامرضاfa_IR
dc.contributor.authorگودرزی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorگودرزی, بهارهfa_IR
dc.contributor.authorرشیدی نوش آبادی, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorمطهری تبار, عیسیfa_IR
dc.contributor.authorاسد مسجدی, نوشینfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T21:42:30Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T21:42:31Z
dc.date.available1399-08-21T21:42:30Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T21:42:31Z
dc.date.issued2015-01-01en_US
dc.date.issued1393-10-11fa_IR
dc.identifier.citation(2015). scientific magazine yafte, 16(3), 70-77.en_US
dc.identifier.issn1563-0773
dc.identifier.urihttp://yafte.lums.ac.ir/article-1-1745-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/483175
dc.description.abstractمقدمه: زیرالنون یک مایکوتوکسین استروژنیک است که توسط چندین گونه از قارچ های فوزاریومی تولید می شود و به دلیل اثرات استروژنیک قوی و رخداد گسترده آن، مورد توجه خاصی قرار گرفته شده است. گندم و آرد آن یکی از مهمترین منابع غذایی انسان می‌باشند که ممکن است توسط زیرالنون آلوده شوند. بنابراین این مطالعه برای تعیین میزان آلودگی آرد گندم به زیرالنون انجام شد. بحث و نتیجه‌گیری: اگر چه میانگین غلظت زیرالنون در نمونه ها پایین تر از ماکزیمم سطح توصیه شده بوسیله کدکس بود، ولی وجود مقادیر زیرالنون در این نمونه ها، نیاز بهبود شرایط نگهداری به منظور کاهش سطح آلودگی زیرالنون در گندم را معلوم می دارد. مواد و روش‌ها: پس از استخراج زیرالنون از نمونه های آرد گندم با حلال استخراجی استونیتریل- آب ، مرحله خالص سازی سم بر پایه ستون های ایمونوافینیتی انجام گرفت. نمونه ها به کمک دستگاه HPLC با استفاده از ستون 18C با ابعاد mm 6/4×250 و اندازه ذرات µm 5 ، آشکارساز فلورسانس، فاز‌متحرک مخلوط استونیتریل و آب (3 به 2) با سرعت جریان ml/min 1 آنالیز شدند. یافته‌ها: نتایج مطالعه نشان دادکه در 5 درصد از نمونه های آرد، سطوح زیرالنون بالاتر از حد مجاز 200 میکروگرم بر کیلوگرم می‌باشد. میانگین غلظت زیرالنون در نمونه ها 54 میکروگرم بر کیلوگرم بود. حد تشخیص و حد کمی بودن توسط این روش به ترتیب 5/3 و 10 میکروگرم بر کیلوگرم بود.fa_IR
dc.format.extent238
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofscientific magazine yafteen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی پژوهشی یافتهfa_IR
dc.subjectزیرالنونfa_IR
dc.subjectگندمfa_IR
dc.subjectستون ایمنوافینیتیfa_IR
dc.subjectکروماتوگرافی مایع با کارایی بالا.fa_IR
dc.titleتعیین میزان مایکوتوکسین زیرالنون در آرد نانوایی‌های شهر خرم آباد به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه لرستان، خرم‌آباد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور، اهواز، ایران.fa_IR
dc.citation.volume16
dc.citation.issue3
dc.citation.spage70
dc.citation.epage77


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد