مرور Volume 17, Issue 3 بر اساس موضوع "خاصیت ضد میکروبی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
فعالیت آنتیاکسیدانی و خاصیت ضد میکروبی دو نوع عسل حاصل از تغییر در جیره غذایی زنبور در مقایسه با دیگر عسلهای تولیدی منطقه آبستان شهرستان خرمآباد
(2015-12-01)مقدمه: عسل محصولی طبیعی از تراوشات گیاهان است که توسط زنبور عسل جمع آوری و پس از ایجاد تغییراتی، در کندو ذخیره میشود. عسل غنی از آنتیاکسیدانهای مختلف از جمله کاتالاز، اسید آسکوربیک، فلاونوییدها و آلکالوییدها میباشد. ...



