نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorقاسمی, احمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی فشارکی, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-20T22:03:51Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-10T22:03:52Z
dc.date.available1399-08-20T22:03:51Zfa_IR
dc.date.available2020-11-10T22:03:52Z
dc.date.issued2019-12-22en_US
dc.date.issued1398-10-01fa_IR
dc.identifier.citationقاسمی, احمدرضا, محمدی فشارکی, محمد. (1398). تعیین و کاهش انحناء ناشی از تنش‌‌های پسماند پس از فرایند پخت در چندلایه‌های نامتقارن کربن/ اپوکسی با استفاده از نانولوله‌های کربنی. مهندسی مکانیک امیرکبیر (امیرکبیر), 51(5), 1107-1018. doi: 10.22060/mej.2018.13797.5716fa_IR
dc.identifier.issn2008-6032
dc.identifier.issn2476-3446
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22060/mej.2018.13797.5716
dc.identifier.urihttps://mej.aut.ac.ir/article_2963.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/480452
dc.description.abstractدر این تحقیق به تعیین انحناء ناشی از فرایند پخت در چند لایه‌های نامتقارن متعامد سه‌فازی پرداخته شده است و اثر نانولوله‌ های کربنی بر میزان انحناء مطالعه شده است. اجزای تشکیل دهنده چند لایه شامل الیاف کربن، زمینه پلیمری و نانولوله‌های کربنی می‌باشد، که درصد حجمی نانولوله‌های به صورت متفاوت و برابر با 0%، 1%، 2% و 3% در نظر گرفته شده است. برای تعیین خواص تک لایه سه‌فازی از مدل‌های میکرومکانیک شامل هالپین تسای، بریجینگ و شپری استفاده شده است. آنگاه اثرات درصد حجمی نانولوله‌های کربنی روی این خواص مورد مطالعه قرار گرفته است. افزودن 1% حجمی نانولوله کربنی به تک لایه پلیمری تقویت شده با الیاف، موجب کاهش ضریب انبساط حرارتی طولی و عرضی و افزایش مدول در راستاهای مختلف شده است. برای مطالعه اثر نانولوله‌های کربنی بر انحناء ناشی فرایند پخت، از مدل توسعه یافته هایر استفاده شده است. اثرات نانولوله‌های کربنی بر میزان انحناء برای طول‌های مختلف و طول بحرانی چند لایه محاسبه و بیان شده است. اضافه کردن 1% حجمی نانولوله کربنی باعث کاهش افزایش طول بحرانی به مقدار9% و کاهش انحناء به مقدار 14% شده است. به‌علاوه، نتایج تحلیل المان محدود نیز خطایی کمتر از ده درصد با نتایج مدل تحلیلی نشان می‌دهد.fa_IR
dc.format.extent3659
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه صنعتی امیر کبیرfa_IR
dc.relation.ispartofمهندسی مکانیک امیرکبیر (امیرکبیر)fa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22060/mej.2018.13797.5716
dc.subjectانحناءfa_IR
dc.subjectچندلایه‌های نامتقارنfa_IR
dc.subjectنانولوله کربنیfa_IR
dc.subjectمدل هایرfa_IR
dc.subjectمدل‌های میکرومکانیکfa_IR
dc.subjectتحلیل تنش الاستیک و غیر الاستیکfa_IR
dc.subjectسازه های هوشمند و مرکبfa_IR
dc.titleتعیین و کاهش انحناء ناشی از تنش‌‌های پسماند پس از فرایند پخت در چندلایه‌های نامتقارن کربن/ اپوکسی با استفاده از نانولوله‌های کربنیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه کاشانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجو، دانشگاه کاشانfa_IR
dc.citation.volume51
dc.citation.issue5
dc.citation.spage1107
dc.citation.epage1018


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد