نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorهاشمی, سید عبدالمهدیfa_IR
dc.contributor.authorصدری‌پور, سروشfa_IR
dc.contributor.authorاستاجلو, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-20T21:59:04Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-10T21:59:05Z
dc.date.available1399-08-20T21:59:04Zfa_IR
dc.date.available2020-11-10T21:59:05Z
dc.date.issued2019-02-20en_US
dc.date.issued1397-12-01fa_IR
dc.identifier.citationهاشمی, سید عبدالمهدی, صدری‌پور, سروش, استاجلو, محمد. (1397). تحلیل انرژی و اگزرژی و بررسی راهکارهای کاهش مصرف سوخت در واحدهای دست‌پز پخت نان‌های سنتی مسطح. مهندسی مکانیک امیرکبیر (امیرکبیر), 50(6), 1389-1402. doi: 10.22060/mej.2017.12012.5240fa_IR
dc.identifier.issn2008-6032
dc.identifier.issn2476-3446
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22060/mej.2017.12012.5240
dc.identifier.urihttps://mej.aut.ac.ir/article_958.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/480343
dc.description.abstract<span class="fontstyle0">در تحقیق حاضر، با انجام آزمایشهای تجربی، تحقیقات میدانی و محاسبات تحلیلی، ابتدا برآورد دقیقی از بازده انرژی<br />و اگزرژی و همچنین تلفات انرژی و مصرف سوخت انواع مختلف تنورهای دستپز پخت نانهای سنتی مسطح انجام میشود و<br />سپس راهکارهای کاربردی برای کاهش مصرف سوخت این نانواییها ارائه میشود. طبق نتایج، بازده انرژی تنورهای سنگک،<br />بربری و تافتون بسیار پایین و بهترتیب در حدود % 12% ،21و % 5است. همچنین تحلیل اگزرژی نشان میدهد که در مورد<br />تمام نانواییها، انرژی تلفشده از دودکش تنور از لحاظ ترمودینامیکی کیفیت بازیافت بالایی ندارد و سهم اصلی تلفات اگزرژی<br />در این واحدها مربوط به احتراق سوخت و تلفات حرارتی از جدارههای تنور است. نتایج نشان میدهند که با انجام عایقکاری<br />برای تنورهای نانوایی میتوان تا حدود % 65تلفات حرارتی از جدارهها را کاهش داد. همچنین مشخص شد که با کاهش مقدار<br />هوای اضافی ورودی به مشعل تا % ،5میتوان تلفات حرارتی در اثر هوای اضافی را بیش از % 90کاهش داد. در نهایت مشخص<br />شد که با انجام راهکارهای فوق، میتوان بازده انرژی و اگزرژی تنورهای نانوایی سنگک، بربری و تافتون را افزایش و مصرف<br />سالیانه گاز طبیعی را برای این واحدها، بهترتیب در حدود % 66% ،58و % 82کاهش داد</span> <br /><br />fa_IR
dc.format.extent2830
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه صنعتی امیر کبیرfa_IR
dc.relation.ispartofمهندسی مکانیک امیرکبیر (امیرکبیر)fa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22060/mej.2017.12012.5240
dc.subjectمطالعه تجربی و تحلیلیfa_IR
dc.subjectنان مسطحfa_IR
dc.subjectانرژیfa_IR
dc.subjectاگزرژیfa_IR
dc.subjectکاهش مصرف سوختfa_IR
dc.subjectاحتراق و آلودگی هواfa_IR
dc.subjectکارایی انرژی در ساختمان و صنعتfa_IR
dc.titleتحلیل انرژی و اگزرژی و بررسی راهکارهای کاهش مصرف سوخت در واحدهای دست‌پز پخت نان‌های سنتی مسطحfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه کاشان، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه کاشان، ایران - شرکت فنی و مهندسی فنآفرینی آلتون، اصفهان، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه کاشان، ایرانfa_IR
dc.citation.volume50
dc.citation.issue6
dc.citation.spage1389
dc.citation.epage1402


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد