مرور دوره 50, شماره 6 بر اساس موضوع "احتراق و آلودگی هوا"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
تحلیل انرژی و اگزرژی و بررسی راهکارهای کاهش مصرف سوخت در واحدهای دستپز پخت نانهای سنتی مسطح
(دانشگاه صنعتی امیر کبیر, 2019-02-20)در تحقیق حاضر، با انجام آزمایشهای تجربی، تحقیقات میدانی و محاسبات تحلیلی، ابتدا برآورد دقیقی از بازده انرژیو اگزرژی و همچنین تلفات انرژی و مصرف سوخت انواع مختلف تنورهای دستپز پخت نانهای سنتی ...
-
مدلسازی آثار افزودن دوده و محصولات احتراق ناقص متان بر سینتیک شیمیایی احتراق متان و تولید آلاینده ها
(دانشگاه صنعتی امیر کبیر, 2019-02-20)تحقیقات پیشین نشاندهنده نقش بارز افزودن دوده در بهبود تابش شعله سوخت گاز طبیعی است؛ اما اثر این افزودنی بر تولید آلایندهها و همچنین روند واکنش احتراق متان کمتر مورد توجه بوده است. پژوهش حاضر با استفاده از مکانیزیم GRI3.0 ...



