نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمیرحسینی, سیدمحمدعلیfa_IR
dc.date.accessioned1404-02-11T04:52:19Zfa_IR
dc.date.accessioned2025-05-01T04:52:19Z
dc.date.available1404-02-11T04:52:19Zfa_IR
dc.date.available2025-05-01T04:52:19Z
dc.date.issued2024-08-22en_US
dc.date.issued1403-06-01fa_IR
dc.date.submitted2023-08-15en_US
dc.date.submitted1402-05-24fa_IR
dc.identifier.citationمیرحسینی, سیدمحمدعلی. (1403). استفاده از اسید گوانیدنیواستیک به عنوان یک مکمل در تغذیه طیور. علمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامستیک, 24(2), 5-13. doi: 10.22059/domesticsj.2024.363860.1131fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/domesticsj.2024.363860.1131
dc.identifier.urihttps://domesticsj.ut.ac.ir/article_101290.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1154382
dc.description.abstractاسید گوانیدینواستیک بستری مناسب برای بیوسنتز کراتین است. علاوه بر بهبود مصرف انرژی، اسید گوانیدینواستیک دارای چندین ویژگی است که ارزش آن را به عنوان یک افزودنی خوراک برای طیور افزایش می‌دهد. این مکمل خوراکی دارای پایداری حرارتی خوبی است که به آن اجازه می‌دهد تا با خیال راحت در جیره‌های پلت شده استفاده شود. اسید گوانیدینواستیک فراهمی زیستی بالایی دارد، مقرون به صرفه است و در مصرف آرژنین جیره و انرژی صرفه‌جویی می‌کند. هضم و جذب آن شبیه به سایر اسیدهای آمینه است، اگرچه برخی از فعل و انفعالات وجود دارد. مکمل 2/1-6/0 گرم بر کیلوگرم می‌تواند کراتین عضلانی را به ترتیب 14 تا 21 درصد افزایش دهد. تجزیه و تحلیل مطالعات نشان داده است که مکمل اسید گوانیدینواستیک ضریب تبدیل خوراک را به صورت وابسته به دوز و نسبتاً خطی بهبود می‌بخشد. فعالیت مؤثر ذخیرۀ آرژنین توسط اسید گوانیدینواستیک یک ویژگی مهم است، زیرا پرندگان قادر به سنتز آرژنین نیستند و منحصراً به منابع غذایی این اسید آمینه وابسته هستند. اسید گوانیدینواستیک چندین مزیت ثابت شده دیگر نیز از جمله بهبود باروری و کیفیت مایع منی، تحریک رشد عضلانی از طریق فرآیندهای سیگنال دهی سلولی، و بهبود رشد و توسعه استخوان دارد. سطوح بهینه 4/1 گرم بر کیلوگرم اسید گوانیدینواستیک برای حمایت از باروری در پرندگان گزارش شده است.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن علمی دانشجویی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherAnimal Science Students Scientific Association Campus of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehranen_US
dc.relation.ispartofعلمی- ترویجی (حرفه‌ای) دامستیکfa_IR
dc.relation.ispartofProfessional Journal of Domesticen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/domesticsj.2024.363860.1131
dc.subjectاسید گوانیدینواستیکfa_IR
dc.subjectانرژیfa_IR
dc.subjectآرژنینfa_IR
dc.subjectجوجۀ گوشتیfa_IR
dc.subjectکراتینfa_IR
dc.titleاستفاده از اسید گوانیدنیواستیک به عنوان یک مکمل در تغذیه طیورfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله علمی- ترویجیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری تخصصی تغذیه طیور، گروه مهندسی علوم دامی، دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه، ارومیه، آذربایجان غربی، ایرانfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue2
dc.citation.spage5
dc.citation.epage13


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد