نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخیراتی, لیلاfa_IR
dc.contributor.authorدرویش متولی, محمدحسینfa_IR
dc.date.accessioned1403-12-21T02:27:46Zfa_IR
dc.date.accessioned2025-03-11T02:27:46Z
dc.date.available1403-12-21T02:27:46Zfa_IR
dc.date.available2025-03-11T02:27:46Z
dc.date.issued2024-12-01en_US
dc.date.issued1403-09-11fa_IR
dc.identifier.citationخیراتی, لیلا, درویش متولی, محمدحسین. (1403). ارائه مدل ریاضی به‌منظور بهینگی زنجیره تأمین سرد مواد غذایی در شرایط وقوع بحران و بلایا. دانش پیشگیری و مدیریت بحران, 14(3), 292-309. doi: 10.32598/DMKP.14.3.861.1fa_IR
dc.identifier.issn2322-5955
dc.identifier.issn2538-1814
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.32598/DMKP.14.3.861.1
dc.identifier.urihttp://dpmk.ir/article-1-691-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1148936
dc.description.abstractزمینه و هدف یکی از مهم‌ترین اهداف ستاد مدیریت بحران، تهیه و توزیع مناسب مواد غذایی در شرایط وقوع بحران یا بلایا به نیازمندان و آسیب‌دیدگان است. به‌علت محدودیت طول عمر و نگهداری محصولات فسادپذیر، هزینه‌های عملیاتی، سفارش، حمل‌ونقل و آثار محیطی این نوع محصولات افزایش می‌یابد و چالش‌های جدیدی را به همراه خواهد داشت. روش این پژوهش مبتنی بر رویکرد پژوهش عملیاتی است و به دنبال طراحی مدلی ریاضی چند‌هدفه برای زنجیره تأمین سرد، پایدار و چند‌سطحی در صنایع غذایی و در شرایط عدم قطعیت و بحرانی است. بدین‌منظور یک مدل برنامه‌ریزی غیرخطی عدد صحیح مختلط ارائه شده است که‌ در آن از روش بهینگی عملکرد EOQ برای تعیین نقطه سفارش بهینه استفاده شده است.  یافته ها مدل‌ ارائه‌شده بر‌اساس داده‌های واقعی ستاد مدیریت بحران کشور و به‌صورت پایلوت برای 16 مرکز تأمین، 5 کانال توزیع و 35 ستاد مدیریت بحران با 2 روش معیار جامع و اپسیلون محدودیت تقویت‌شده حل شد. یافته‌ها نشان داد با استفاده از مدل ریاضی ارائه‌شده، می‌توان به بهینه‌سازی فرایند مدیریت زنجیره تأمین سرد مواد غذایی در شرایط وقوع بحران و بلایا دست یافت. نتیجه گیری نتایج، کارایی و قابلیت کاربرد مدل ارائه‌شده و دستیابی به راه‌حل‌های باکیفیت در زمان منطقی را نشان می‌دهد و نسبت به رویکردهای سنتی دارای عملکرد بالاتری است. انتظار می‌رود با بهره‌گیری از مدل ارائه‌شده، عملیات امدادرسانی و توزیع مواد غذایی در شرایط بحرانی توسط نهادهای امدادرسان تسهیل و بهینه شود.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherسازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofدانش پیشگیری و مدیریت بحرانfa_IR
dc.relation.ispartofDisaster Prevention and Management Knowledgeen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.32598/DMKP.14.3.861.1
dc.subjectزنجیره تأمین سردfa_IR
dc.subjectبحران و بلایاfa_IR
dc.subjectمدل ریاضی دو‌هدفهfa_IR
dc.subjectتخصصيfa_IR
dc.titleارائه مدل ریاضی به‌منظور بهینگی زنجیره تأمین سرد مواد غذایی در شرایط وقوع بحران و بلایاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentگروه مدیریت فناوری اطلاعات، واحد بین المللی کیش، دانشگاه آزاد اسلامی، کیش، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.fa_IR
dc.citation.volume14
dc.citation.issue3
dc.citation.spage292
dc.citation.epage309


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد