مرور دوره 34, شماره 6 بر اساس موضوع "خوراک"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی – پژوهشی: شاخصهای رشد و محتوای اسیدهای چرب عضله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با خوراک کاملاً گیاهی حاوی سطوح مختلف اسیدهای چرب تک غیر اشباع و نسبتهای لینولئیک اسید به لینولنیک اسید
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2025-02-01)افزایش جهانی تولیدات آبزیپروری باعث افزایش نیاز به روغن ماهی جهت تولید خوراک آبزیان پرورشی شده است. استفاده از روغن گیاهی به جای روغن ماهی، سبب افزایش پایداری تولید آبزیپروری و افزایش سوددهی مزارع پرورش آبزیان میشود. ...



