مرور دوره 38, شماره 2 بر اساس موضوع "آنزیم های آنتی اکسیدان"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
کاربرد تیمار گاما آمینو بوتیریک اسید بر آسیب سرمازدگی و خواص آنتیاکسیدانی موز رقم ̓کاوندیش̒ (Musa acuminata cv. Cavendish) در طی انبارمانی سرد
(2024-06-21)در این پژوهش، تأثیر تیمار پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) با غلظتهای (صفر، 2/5 و 5 میلیمولار) بهصورت غوطهوری بهمدت پنج دقیقه بر سرمازدگی و خواص آنتیاکسیدانی میوه موز در طی نگهداری در دمای پنج درجه سلسیوس ...



