تاثیر کنجاله سویای عملآوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین
(ندگان)پدیدآور
نوروزی, معصومهرضایی, منصورکاظمی فرد, محمدنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این پژوهش به منظور مطالعه کنجاله سویای فرآوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد رشد، ریختشناسی روده، جمعیت میکروبی روده ، فعالیت آنزیمهای هضمی و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین انجام شد. تعداد 300 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس 308 با 6 گروه آزمایشی و 5 تکرار در یک دوره 42 روزه استفاده شدند. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل 3 ×2 شامل دو نوع کنجاله سویای خام و فرآوری شده با اسید سیتریک 50/0 درصد و سه سطح احتیاجات پروتئین 100، 95 و 90 درصد بود. نتایج آزمایش نشان داد که کنجاله سویای فرآوری شده سبب بهبود ضریب تبدیل غذایی در مقایسه با کنجاله سویای خام شد (P
کلید واژگان
پرندهجیره
ریختشناسی روده
فرآوری اسیدی
فعالیت آنزیم
تغذیه دام و طیور
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2024-06-211403-04-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران.گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران
گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران.
شاپا
2008-47732423-7949




