• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم دامی ایران
    • دوره 55, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم دامی ایران
    • دوره 55, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تاثیر کنجاله سویای عمل‌آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

    (ندگان)پدیدآور
    نوروزی, معصومهرضایی, منصورکاظمی فرد, محمد
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.182 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این پژوهش به منظور مطالعه کنجاله سویای فرآوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد رشد، ریخت­شناسی روده، جمعیت میکروبی روده ، فعالیت آنزیم­های هضمی و قابلیت هضم مواد مغذی  در جوجه­های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین انجام شد. تعداد 300 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس 308 با 6 گروه آزمایشی و 5 تکرار در یک دوره 42 روزه استفاده شدند. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل 3 ×2 شامل دو نوع کنجاله سویای خام و فرآوری شده با اسید سیتریک 50/0 درصد و سه سطح احتیاجات پروتئین 100، 95 و 90 درصد بود. نتایج آزمایش نشان داد که کنجاله سویای فرآوری شده سبب بهبود ضریب تبدیل غذایی در مقایسه با کنجاله سویای خام شد (P
    کلید واژگان
    پرنده
    جیره
    ریخت‌شناسی روده
    فرآوری اسیدی
    فعالیت آنزیم
    تغذیه دام و طیور

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2024-06-21
    1403-04-01
    ناشر
    پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران.
    گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران
    گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، ایران.

    شاپا
    2008-4773
    2423-7949
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/ijas.2022.345444.653895
    https://ijas.ut.ac.ir/article_92325.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1098755

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب