مرور دوره 33, شماره 2 بر اساس موضوع "تغذيه"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی – پژوهشی: اثرات افزودن اسید بوتیریک و پروبیوتیک Lactobacillus plantarum جیره غذایی بر شاخصهای رشد و فعالیت آنزیمهای گوارشی و آنتیاکسیدانی ماهی شانک زردباله عربی (Acanthopagrus arabicus Iwatsuki, 2013)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2024-06-01)یک مطالعه 70 روزه برای بررسی اثرات مکملهای غذایی اسید بوتیریک و پروبیوتیک Lactobacillus plantarum بر رشد، فعالیت آنزیمهای گوارشی و آنتیاکسیدانی در ماهی زردباله عربی (Acanthopagrus arabicus) انجام شد. از اسید بوتیریک ...



