نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخواجه نامقی, سبحانfa_IR
dc.contributor.authorنظری, محسنfa_IR
dc.contributor.authorنظری, مصطفیfa_IR
dc.contributor.authorپیله ور, امیدfa_IR
dc.date.accessioned1402-04-20T16:56:04Zfa_IR
dc.date.accessioned2023-07-11T16:56:05Z
dc.date.available1402-04-20T16:56:04Zfa_IR
dc.date.available2023-07-11T16:56:05Z
dc.date.issued2022-09-23en_US
dc.date.issued1401-07-01fa_IR
dc.date.submitted2021-12-24en_US
dc.date.submitted1400-10-03fa_IR
dc.identifier.citationخواجه نامقی, سبحان, نظری, محسن, نظری, مصطفی, پیله ور, امید. (1401). بررسی عملکرد حرارتی ناپایا آب‌شیرین‌کن چند اثره همراه با ترموکمپرسور. مهندسی مکانیک امیرکبیر (امیرکبیر), 54(7), 1623-1646. doi: 10.22060/mej.2022.20921.7337fa_IR
dc.identifier.issn2008-6032
dc.identifier.issn2476-3446
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22060/mej.2022.20921.7337
dc.identifier.urihttps://mej.aut.ac.ir/article_4831.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1005008
dc.description.abstractبا توجه به کاربرد زیاد آب‌شیرین‌کن‌های حرارتی تمایل زیادی به شبیه‌سازی رفتار این دستگاه‌ها وجود دارد که بیشتر پژوهش‌ها روی مدل‌سازی رفتار پایا متمرکز بوده اما برای طراحی دستگاه‌های کنترلی و بررسی عملکرد آن‌ها نیاز به مدل‌سازی رفتار ناپایا داریم. همچنین مطالعات بسیار کمی به نحوه خاموش شدن آب‌شیرین‌کن پرداخته‌اند. در این پژوهش مدل‌سازی عددی پایا و ناپایا، آب‌شیرین‌کن چند اثره همراه در مقیاس صنعتی با چهار اثر، یک کندانسور و یک ترموکمپرسور موردبررسی قرارگرفته شده است. از روش گام و مرتبه متغیر برای حل معادلات دیفرانسیلی استفاده‌شده است. هر اواپراتور به سه فاز بخار، لوله‌ها و آب‌نمک تقسیم‌شده است و سپس معادلات بقای جرم و انرژی در شرایط ناپایا نوشته‌شده است. مدل پایا و ناپایا با داده‌های تجربی اعتبار سنجی شده است. مؤلفه‌های دما، دبی بخار، دبی آب‌نمک و ارتفاع آب‌نمک در مدل‌سازی عددی حالت ناپایا در هنگام راه‌اندازی، پایا شدن و خاموش شدن دستگاه موردمطالعه قرار گرفتند. نتایج نشان می‌دهد که بیشترین تغییر دبی آب‌نمک بعد از خاموشی در اثر آخر است که به میزان %42 افزایش می‌یابد همچنین بیشترین تغییر در ارتفاع آب‌نمک در اثر اول است که بعد از 800 ثانیه به 11 برابر حالت‌پایا خواهد رسید که موجب پدیده طغیان خواهد شد.fa_IR
dc.format.extent1658
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه صنعتی امیر کبیرfa_IR
dc.relation.ispartofمهندسی مکانیک امیرکبیر (امیرکبیر)fa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22060/mej.2022.20921.7337
dc.subjectآب‌شیرین‌کن‌fa_IR
dc.subjectرفتار ناپایاfa_IR
dc.subjectخاموش شدنfa_IR
dc.subjectگام و مرتبه متغیرfa_IR
dc.subjectپدیده طغیانfa_IR
dc.subjectآب شیرین کنfa_IR
dc.titleبررسی عملکرد حرارتی ناپایا آب‌شیرین‌کن چند اثره همراه با ترموکمپرسورfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه صنعتی شاهرود،شهر شاهرود، کشور ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentShahrood University of Tech, Shahrood, Iranfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه صنعتی شاهرود، عضو هیات علمیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه صنعتی شاهرودfa_IR
dc.citation.volume54
dc.citation.issue7
dc.citation.spage1623
dc.citation.epage1646


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد