| dc.contributor.author | خواجه نامقی, سبحان | fa_IR |
| dc.contributor.author | نظری, محسن | fa_IR |
| dc.contributor.author | نظری, مصطفی | fa_IR |
| dc.contributor.author | پیله ور, امید | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1402-04-20T16:56:04Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2023-07-11T16:56:05Z | |
| dc.date.available | 1402-04-20T16:56:04Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2023-07-11T16:56:05Z | |
| dc.date.issued | 2022-09-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1401-07-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2021-12-24 | en_US |
| dc.date.submitted | 1400-10-03 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | خواجه نامقی, سبحان, نظری, محسن, نظری, مصطفی, پیله ور, امید. (1401). بررسی عملکرد حرارتی ناپایا آبشیرینکن چند اثره همراه با ترموکمپرسور. مهندسی مکانیک امیرکبیر (امیرکبیر), 54(7), 1623-1646. doi: 10.22060/mej.2022.20921.7337 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-6032 | |
| dc.identifier.issn | 2476-3446 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22060/mej.2022.20921.7337 | |
| dc.identifier.uri | https://mej.aut.ac.ir/article_4831.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1005008 | |
| dc.description.abstract | با توجه به کاربرد زیاد آبشیرینکنهای حرارتی تمایل زیادی به شبیهسازی رفتار این دستگاهها وجود دارد که بیشتر پژوهشها روی مدلسازی رفتار پایا متمرکز بوده اما برای طراحی دستگاههای کنترلی و بررسی عملکرد آنها نیاز به مدلسازی رفتار ناپایا داریم. همچنین مطالعات بسیار کمی به نحوه خاموش شدن آبشیرینکن پرداختهاند. در این پژوهش مدلسازی عددی پایا و ناپایا، آبشیرینکن چند اثره همراه در مقیاس صنعتی با چهار اثر، یک کندانسور و یک ترموکمپرسور موردبررسی قرارگرفته شده است. از روش گام و مرتبه متغیر برای حل معادلات دیفرانسیلی استفادهشده است. هر اواپراتور به سه فاز بخار، لولهها و آبنمک تقسیمشده است و سپس معادلات بقای جرم و انرژی در شرایط ناپایا نوشتهشده است. مدل پایا و ناپایا با دادههای تجربی اعتبار سنجی شده است. مؤلفههای دما، دبی بخار، دبی آبنمک و ارتفاع آبنمک در مدلسازی عددی حالت ناپایا در هنگام راهاندازی، پایا شدن و خاموش شدن دستگاه موردمطالعه قرار گرفتند. نتایج نشان میدهد که بیشترین تغییر دبی آبنمک بعد از خاموشی در اثر آخر است که به میزان %42 افزایش مییابد همچنین بیشترین تغییر در ارتفاع آبنمک در اثر اول است که بعد از 800 ثانیه به 11 برابر حالتپایا خواهد رسید که موجب پدیده طغیان خواهد شد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 1658 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه صنعتی امیر کبیر | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مهندسی مکانیک امیرکبیر (امیرکبیر) | fa_IR |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22060/mej.2022.20921.7337 | |
| dc.subject | آبشیرینکن | fa_IR |
| dc.subject | رفتار ناپایا | fa_IR |
| dc.subject | خاموش شدن | fa_IR |
| dc.subject | گام و مرتبه متغیر | fa_IR |
| dc.subject | پدیده طغیان | fa_IR |
| dc.subject | آب شیرین کن | fa_IR |
| dc.title | بررسی عملکرد حرارتی ناپایا آبشیرینکن چند اثره همراه با ترموکمپرسور | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه صنعتی شاهرود،شهر شاهرود، کشور ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | Shahrood University of Tech, Shahrood, Iran | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه صنعتی شاهرود، عضو هیات علمی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه صنعتی شاهرود | fa_IR |
| dc.citation.volume | 54 | |
| dc.citation.issue | 7 | |
| dc.citation.spage | 1623 | |
| dc.citation.epage | 1646 | |